Loading...

Rasina Epoxidica 200+100ml

SKU
DA2384
In Stoc
54,00 RON

Rasina epoxidica bicomponenta, transparenta cristal pentru turnare. Se poate turna atat in matrite flexibile cat si pe suprafete tari, curate si uscate. Setul contine doua flacoane: unul de 200 ml component A, si un flacon de 100 ml component B. Raport de amestec 2:1 (doua parti rasina, o parte intaritor)

Turnati componentul B (intaritorul) in componentul A (rasina), amestecati bine cu un betisor timp de 2 minute, pana lichidul se omogenizeaza si devine complet transparent. Amestecul astfel obtinut incepe sa se intareasca la 30-40 de minute dupa mixare la o temperatura medie de 23 gr.C. Dupa turnare lasati la uscat timp de 24 de ore.

IMPORTANT!

Este foarte important sa se respecta cat mai exact proportia de 50 % intaritor. Pentru o reusita sigura va recomandam sa cantariti componentele, respectand proportia.

Folositi manusa de protectie cand lucrati cu acest produs. Evitati contactul cu pielea! In cazul contactului cu ochii clatiti cu apa in abundenta si consultati un medic. Nu expuneti la inghet! Tineti departe de copii! Nu amestecati mai mult de 50 ml in acelasi timp. Pastrati recipientele inchise, la temperaturi intre 5 – 25 gr.C. A se folosi in 6 luni dupa deschidere. Produsul este sensibil la inghet!

Informatii suplimentare
SKUDA2384
EAN76413292
MarcaFador
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Rasina Epoxidica 200+100ml
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna