Carioci profesionale

Loading...
Vizualizare ca Grid List

Produse 1-24 din 83

Pagina
pe pagina
Set Descending Direction
Vizualizare ca Grid List

Produse 1-24 din 83

Pagina
pe pagina
Set Descending Direction

Seturile de carioci profesionale sunt potrivite pentru atat pentru amatori, cat si pentru experti, datorita posibilitatilor multiple de a crea efecte artistice. Sunt disponibile intr-o paleta variata de nuante, cu varf subtire sau gros, cu vopsea acuarelabila, clasica sau permanenta. Aceste instrumente se potrivesc pentru tehnicile de caligrafie, ilustratii, manga, schite si multe altele.

Avantaje carioci

Fiind instrumente de scris des intalnite in penarele scolarilor, dar si in marea majoritate a birourilor, markerele si cariocile vin la pachet cu o serie de avantaje, printre care:

  • Pigmenti puternici de culoare. Spre deosebire de seturile de creioane colorate, markerele si cariocile pot fi folosite pentru a umple o suprafata intinsa. In plus, nu trebuie ascutite si nici nu trebuie aplicata presiunea pentru a accentua nuantele.
  • Vopsea rezistenta in timp. Pe langa faptul ca se usuca repede, vopseaua rezista pe suprafete pentru o perioada indelungata de timp. Rezista la transfer si, folosite in mod corespunzator, acestea nu pateaza suprafetele.
  • Potrivite pentru diferite suprafete. Aici enumeram lemnul, plasticul, piatra, ceramica, panza pictura, materialele textile si, bineinteles, hartia.
  • Evidentiaza zone de text si nu numai. Totodata, modelele de “evidentiatoare” (cunoscute si ca text markere) sunt folosite cu precadere pentru a scoate in evidenta portiuni de text, din documente. Se pot folosi si pentru efecte artistice moderne.

Clasificare carioci in functie de brand

  • Bruynzeel: O gama de carioci pentru copii ce se remarca printr-o buna calitate, o gama larga de culori si preturi accesibile.
  • Faber Castell: sortimentul de carioci colorate se adreseaza atat copiilor, cat si profesionistilor.
  • Graphit: aceste tipuri de carioci si markere impresioneaza prin calitate si intensitatea pigmentilor de culoare. In plus, aduc in prim plan componenta de reincarcare a cariocilor.
  • Sakura: Produsele marca Sakura se adreseaza artistilor profesionisti, in special celor ce practica arta japoneza Manga. Cariocile si markerele sunt prezentate intr-o gama variata de optiuni, cu varfuri de dimensiuni variabile si care permit trasarea de detalii cat mai precise.