Creioane

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 384

Set Descending Direction
  1. Set 3 carbuni subtiri
    Carbuni desen Talens
    Pret:21,00- 78,00 RON

    De la 21,00 RON

Pagina
pe pagina

Creioane de desenat

Creioanele de desenat sunt instrumente potrivite atat pentru copii, cat si pentru amatori sau artistii experimentati. La baza, creioanele nu sunt altceva decat o mina invelita intr-un corp din lemn, cu grosimi si intensitati variabile ale grafitului. Datorita constructiei robuste, creioanele se folosesc in diferite domenii, de la cel artistic la arhitectura, inginerie, design si multe altele.

Tipuri de creioane

In categoria de creioane de desenat ai la dispozitie sute de produse de la branduri de top, care garanteaza o calitate premium si care sunt special concepute pentru diferit activitati. Astfel, te ajutam sa iti completezi setul de desenat cu urmatoarele:

  • Creioane grafit - aceste creioane de desenat se evidentiaza prin mina confectionata din grafit. In functie de consistenta grafitului, creioanele se pot incadra in diferite grade de intensitate, pe o scala care porneste de la valoarea 9H si ajunge pana la 9B. Ajuta la trasarea de lumini si umbre in operele artistice si se folosesc cu precadere in desenul grafic.
  • Creioane colorate - pentru cei mici, creioanele de desenat preferate sunt cele cat mai colorate, in seturi bogate in nuante si pigmenti stralucitori. In functie de model si de brandul ales, creioanele vin intr-o cutie de depozitare din metal pentru a nu se pierde si pentru a fi transportate mult mai usor in ghiozdanul de scoala sau in calatorii. Mai mult, clasificate dupa mina, creioanele colorate se impart in creioane permanente, acuarelabile, pastel.
  • Creioane mecanice - spre deosebire de creioanele clasice, cele mecanice vin cu avantajul de a inlocui mina ori de cate ori aceasta se termina. In plus, au un aspect elegant, rafinat si ofera posibilitatea de a trasa linii si detalii simplu si rapid, fara urme.

Opteaza pentru un set de desen de la branduri precum: Faber Castell, Bruynzeel, Caran d’ache, Royal Talens, Sennelier si multe altele.