Carioci Posca

Vizualizare ca Grid List

15 Articole

Set Descending Direction
pe pagina

Carioci Posca - Markere de calitate pentru toate proiectele tale creative

Descoperiti gama noastra variata de carioci Posca, instrumentele ideale pentru artiști, designeri și amatori de creații DIY. Aceste markere Posca sunt renumite pentru versatilitatea, pigmenții puternici și calitatea lor superioara. Daca că sunteti in căutarea unor carioci Posca pentru proiecte artistice, design sau decor, ati ajuns în locul potrivit!

Avantajele Cariocilor Posca:

 • Pigmenți de buna calitate: Cariocile Posca dispun de culori intense și vibrante, datorită pigmenților de calitate superioară, care asigură o acoperire excelentă pe o varietate de suprafețe.
 • Versatilitate: Markerele Posca pot fi utilizate pe numeroase materiale, precum hârtie, carton, lemn, plastic, sticlă, metal sau textile, făcându-le perfecte pentru o gamă largă de proiecte creative.
 • Ușor de folosit: Cariocile Posca sunt ușor de manevrat și aplicat, iar vârfurile lor rezistente permit un control excelent asupra liniilor și detaliilor.
 • Rezistență la apă și decolorare: Odată ce se usucă, cariocile Posca devin rezistente la apă și decolorare, menținându-și aspectul vibrant și proaspăt de-a lungul timpului.
 • Varietate de dimensiuni și forme de ale vârfurilor: Gama de carioci Posca include markere cu vârfuri diferite, de la cele foarte fine pentru detalii precise, până la cele groase pentru umplerea suprafețelor mari.
 • Non-toxice: Markerele Posca sunt fabricate cu pigmenți non-toxici și sunt sigure pentru utilizare de către toate vârstele, inclusiv copii.
 • Populare în rândul profesioniștilor: Cariocile Posca sunt apreciate de artiști și designeri din întreaga lume pentru performanța și durabilitatea lor.

Explorați colecția noastră de carioci Posca și markere Posca pentru a găsi instrumentele perfecte pentru a vă exprima creativitatea și a aduce ideile la viață. Cu cariocile Posca, veți obține rezultate profesionale și vibrante în toate proiectele dvs. artistice și de design!

Intrebari si Raspunsuri
 1. Pe ce tipuri de suprafețe pot fi folosite cariocile Posca?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile Posca pot fi utilizate pe o varietate de suprafețe, inclusiv hârtie, carton, lemn, plastic, sticlă, metal, ceramică, textile și chiar pe suprafețe precum skateboard-uri sau casti de biciclete.

 2. Cariocile Posca sunt permanente sau se pot sterge?

  9 people already voted for this question.

  1. Odată uscate, cariocile Posca devin rezistente la apa si decolorare, dar pot fi totusi sterse de pe anumite suprafete, precum sticla sau plastic, folosind un material umed sau produse de curatare specifice. Pentru a asigura permanenta pe aceste suprafete slab aderente, este recomandat sa acoperiti desenul cu un strat protector de lac.

 3. Cariocile Posca sunt sigure pentru copii?

  8 people already voted for this question.

  1. Da, cariocile Posca sunt fabricate cu pigmenti non-toxici si sunt sigure pentru utilizare de catre toate varstele, inclusiv copii. Cu toate acestea, este întotdeauna bine sa supravegheati copiii in timp ce folosesc markerele si sa va asigurati ca respecta instructiunile de utilizare.

 4. Cum se activeaza si folosesc cariocile Posca pentru prima oara?

  7 people already voted for this question.

  1. Pentru a activa o carioca Posca, agitati-o bine cu capacul pus timp de aproximativ 30 de secunde, apoi îndepartati capacul si apasati varful pe o hartie sau o suprafata de testare de câteva ori paâna cand începe sa curga culoarea.

 5. Cariocile Posca pot fi folosite pentru desen pe haine sau alte materiale textile?

  6 people already voted for this question.

  1. Da, cariocile Posca pot fi folosite pe materiale textile, dar pentru a fixa culoarea și a asigura rezistența la spălare, este recomandat să călcați cu fierul de calcat sau să uscați cu uscătorul de păr zona pictată înainte de a spăla materialul. Verificați întotdeauna instrucțiunile de întreținere ale materialului înainte de a aplica cariocile Posca.

 6. Cum se potrivește gama de culori a cariocilor Posca cu alte produse de artă și design?

  5 people already voted for this question.

  1. Cariocile Posca au o cerneala acrilica pe baza de apa care poate fi amestecata cu ușurință cu alte produse de artă și design, precum acuarele, culori acrilice sau pastelurile uscate. Experimentați pentru a descoperi noi combinații de culori și tehnici interesante!

 7. Ce pot face dacă vârful cariocii Posca s-a deteriorat sau nu mai funcționează corect?

  4 people already voted for this question.

  1. Vârfurile cariocilor Posca pot fi înlocuite în unele cazuri, iar markerele au vârfuri înlocuibile, disponibile în diferite dimensiuni și forme, în funcție de modelul cariocii. Dacă vârful nu mai funcționează corect, consultați instrucțiunile producătorului pentru înlocuirea vârfului sau contactați serviciul pentru clienți al brandului Posca.

 8. Cum pot prelungi durata de viață a cariocilor Posca?

  3 people already voted for this question.

  1. Pentru a menține cariocile Posca într-o stare bună și a prelungi durata lor de viață, asigurați-vă că le pastrati într-un loc uscat și răcoros, în poziție orizontală, cu capacul bine închis. De asemenea, curățați vârful după fiecare utilizare și evitați să le lăsați deschise sau fără capac pentru perioade lungi de timp.