Set rasina de glazurare Pebeo 300

SKU
3597587661719

Setul cu rasina de glazurare Pebeo 300 este ideal pentru scrapbooking, fotografii, carduri, suveniruri, ecusoane, canvas sau chiar decorarea mobilierului.

In Stoc

Cu efectul său de smalț, rășina de glazurare de la Pebeo conferă ușurare și strălucire suprafețelor plane.

Rasina este bicomponenta ( rasina + intaritor ), transparenta si stralucitoare.

Se amesteca 2 parti de rasina + 1 parte de intaritor.

Rășinile Pebeo Gedeo sunt ușor de utilizat, trebuie să amestecați doar două părți de rășină cu o parte de întăritor. Apoi, fie se toarnă rășina peste un obiect pentru a o acoperi (rășină de glazurare), fie se toarnă într-o matriță pentru a face o turnare asemănătoare bijuteriei (rășină de turnare).

Rasina de glazurare (vetrificantă) poate fi aplicat pe pânză, metal, lemn, fotografii, cărți poștale și multe altele. Aceasta este o metodă populară de finisare a pânzei, care arată ca un strat de lac gros, lucios.

Rășina vetrificantă transparentă și solidă va crea, prin tensiune superficială, margini auto-rotunjite fără a se revărsa atunci când este aplicată pe o suprafață plata și plană. Acest lucru vă va oferi un efect de lupă cu aspect lucios atunci când este turnată pe pânză în loc de lac tradițional sau deasupra unui lac pentru o adâncime și un luciu suplimentar.

De obicei se aplică peste vopsea acrilică pe aproape orice suprafață (pânză, hârtie, metal, sticlă etc.) poate fi aplicată și pe vopsele 3D precum culorile Pebeo Vitrail și Prisme pentru a completa între zonele de vopsea ridicate și a nivela suprafața.
Sfatul cheie este să creați un acoperiș mic peste pânză care să împiedice depunerea prafului pe ea timp de 12 ore de la turnare, pentru că este atât de lucioasă încât va apărea orice fir de praf.

Specificatii
SKU3597587661719
MarcaPebeo
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set rasina de glazurare Pebeo 300
Rating-ul tau