Aerografie

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 46

Set Descending Direction
Pagina
pe pagina

La ce poti folosi un kit aerograf?

Exista o gama larga de aplicatii in aerografie, pornind de la pictura murala la body painting, pictura pe materiale textile de mari dimensiuni, diverse mestesuguri si hobby-uri care implica etapa de colorare a produsului. Pentru toate este necesara folosirea unor vopsele pe baza de apa sau solventi cu o consistenta suficient de fluida pentru a nu bloca aparatul.

Ce trebuie sa contina un kit aerograf complet?

  • Aerograf: acest instrument asigura pulverizarea unui strat uniform de vopsea, pe diferite tipuri de suprafete. Exista mai multe modele, clasificate dupa modul de alimentare, functionare si amestecare. Indiferent de optiunea pentru care optezi, vei avea parte de o serie de avantaje, cum ar fi: rezistenta in timp, posibilitatea de a picta detalii fine sau suprafete mari, rapiditatea de a crea efecte artistice deosebite cu ajutorul umbrelor.
  • Compresor aerograf: reprezinta o instalatie care controleaza presiunea unui gaz si care asigura un flux continuu de aer pe tot parcursul utilizarii. Vine in completarea kit-ului aerograf si prezinta tehnologii moderne, menite sa confere un plus de siguranta si un mai mare nivel de control asupra jetului de pulverizare.
  • Accesorii: precum duze, ace, cupe, recipienti, furtune, cuple si adaptoare, toate acestea contribuie la prelungirea duratei de viata a kit-ului, dar si la amplificarea calitatii produsului artistic, printr-un proces mult mai simplu de creatie.