Pictura pe Numere pentru Copii

Vizualizare ca Grid List

9 Articole

Set Descending Direction
pe pagina

Picturi pe numere pentru copii

Picturile pe numere pentru copii sunt usor de realizat, fiind un start ideal pentru dezvoltarea abilitatilor artistice. Spre deosebire de alte tipuri de picturi pe numere, acestea pentru copii au zone precolorate pentru a-i ajuta mai mult pe cei mici si pentru a le starni interesul. Astfel, modelele din aceasta categorie sunt usor de realizat, ele ajutand micutii sa isi dezvolte abilitatile motorii si simtul artistic. In plus aceste tablouri pe numere pentru copii  le vor oferi micutilor satisfactia unui prim proiect colorat, dus pana la capat.

Ce avantaje are pictura pe numere pentru copii?

Modelele de pictura pe numere copii vin la pachet cu o serie de avantaje esentiale pentru dezvoltarea anumitor abilitati, dupa cum urmeaza:

  • Dezvolta abilitatile motorii.
  • Dezvolta atentia, rabdarea si memoria.
  • Este o modalitate excelenta de petrecere a timpului liber.
  • Pictura pe numere pentru copii poate fi baza unei pasiuni in domeniul artistic.
  • Constituie o activitate recreativa, de familie.
  • In functie de tablou, pictura pe numere pentru copii ajuta si la dezvoltarea imaginatiei.
  • Tabloul pe numere pentru copii poate fi folosit ca element de decor in camera micutului dupa ce culorile de pe panza s-au uscat complet.

Gama de picturi si tablouri pe numere pentru copii

De pe colorit.ro poti opta pentru un tablou pe numere copii, pe panza, care infatiseaza personaje simpatice, colorate si usor de realizat: unicorni, dragoni, animalute si diverse alte imagini. Modelele sunt potrivite atat pentru fete, cat si pentru baieti. Daca cel mic a inceput sa dezvolte abilitati excelente si un simt artistic deosebit, poti opta pentru un tablou si din urmatoarele categorii disponibile pe site:

Vezi pe site gama completa de picturi pe numere copii si alege tabloul potrivit pentru micutul tau. Seturile disponibile pe colorit.ro contin toate cele necesare pentru o activitate distractiva si plina de culoare, de la panza, pensule, tuburi de culoare si pana la instructiuni.