Loading...

Alginate 500 gr

SKU
ALGx
Grouped product items
Nume ProdusCantitate
Alginate 500 gr - rapid

SKU #: ALGR

56,30 RON
Alginate 500 gr - mediu

SKU #: ALGM

56,30 RON

Pudra pe baza de extract de alge utilizata la reproducerea anumitor parti ale corpului uman. Se combina cu 2 parti apa si se aplica pe zona corpului ce urmeaza a fi reprodusa.

Alginate - este un produs compatibil cu pielea umana ce se foloseste pentru a reproduce parti din corpul uman.

Se prezinta sub forma de pudra ce se mixeaza timp de 60 secunde cu 2 parti apa pana capata o consistenta cremoasa. Apa trebuie sa fie la temperatura camerei (20-23°C). Puneti in recipient mai intai pudra dupa care turnati apa si amestecati usor pana se formeaza o pasta omogena.

In functie de produsul ales timpul de lucru (mixare + aplicare + intarire finala) poate fi de 3 - 4 minute (AlginateAL PR) sau de 9 - 12 minute (AlginateAL MT).

Mod de aplicare:

1. In cazul extremitatilor (mana, picior), introduceti partea corpului intr-o galeata in care ati pus pudra dupa care turnati apa si amestecati. Tineti mana/piciorul nemiscat la intarire. Dupa intarire incepeti sa miscati usor mana(piciorul) eliberand matrita fara sa o deteriorati.

2. In cazul altor parti ale corpului se aplica pasta de alginate pe zona ce urmeaza a fi reprodusa formand un strat uniform de 3.5 mm. Dupa intarire se realizeaza un cofrag de sustinere din fasa gipsata. Ulterior acest cofrag va fi folosit si la turnare ca suport pentru matrita formata. 

Informatii suplimentare
SKUALGx
MarcaZhermack
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Alginate 500 gr
Nota Acordata