Carioci cu alcool

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 52

Set Descending Direction
 1. Carioci Graph it Brush Marker
  Carioci Graph it Brush Marker
  Nota:
  100%
  Pret:12,50- 14,50 RON
  De la 12,50 RON
Pagina
pe pagina

Carioci cu alcool - scurta prezentare

Categoria "Carioci cu Alcool" cuprinde o gamă variată de instrumente de desen și colorat de înaltă calitate, perfecte pentru ilustratori, artiști, designeri grafici și entuziaști creativi. Aceste carioci se disting prin cerneala lor pe bază de alcool, oferind culori vii, intense și uniforme, cu o aplicare fără pete și o uscare rapidă.

Cariocile cu alcool din această categorie sunt disponibile într-o multitudine de culori și nuanțe, permițând amestecarea și suprapunerea acestora pentru a crea efecte și tranziții deosebite. Datorită vârfurilor lor fine și/sau groase, aceste carioci oferă o mare versatilitate în realizarea detaliilor fine și a zonelor întinse de culoare.

Recomandate pentru lucrări pe hârtie speciala pentru markere, hârtie Bristos sau hartie pentru ilustrații sau alte suprafețe cu suprafata neteda, cariocile cu alcool asigură rezultate profesionale și durabile. În plus, multe dintre aceste carioci pot fi reumplute și au vârfuri înlocuibile, prelungind astfel durata de viață a produsului și protejând mediul înconjurător.

Alegeți din selecția noastră de carioci cu alcool pentru a vă îmbogăți paleta de culori și a vă stimula creativitatea într-o varietate de proiecte artistice și de design. Această categorie vă oferă soluții de colorare de înaltă performanță și un control precis al culorilor, transformând orice creație într-o capodoperă.

Intrebari si Raspunsuri
 1. Ce sunt cariocile pe bază de alcool?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile pe bază de alcool sunt instrumente de desen care folosesc cerneală pe bază de alcool în locul apei sau altor solvenți. Acestea oferă o aplicare uniformă și fără pete, fiind populare în special în rândul ilustratorilor, artiștilor și designerilor grafici.

 2. Cum se utilizează cariocile pe bază de alcool?

  9 people already voted for this question.

  1. Pentru a utiliza cariocile pe bază de alcool, deschideți capacul și aplicați vârful pe hârtie sau alte suprafețe potrivite. Apăsați ușor și trasați linii sau umpleți zonele dorite cu culoare. Puteți suprapune straturi de culoare pentru a obține nuanțe și efecte diferite.

 3. Se pot amesteca intre ele culorile cariocilor pe bază de alcool?

  8 people already voted for this question.

  1. Da, cariocile pe bază de alcool se pot amesteca între ele pentru a crea nuanțe și degradeuri noi. Amestecarea se poate face direct pe hârtie prin suprapunerea culorilor sau folosind o paletă separată pentru a combina cerneala înainte de a o aplica pe hârtie.

 4. Cum pot prelungi durata de viață a cariocilor pe bază de alcool?

  7 people already voted for this question.

  1. Pentru a prelungi durata de viață a cariocilor pe bază de alcool, asigurați-vă că le depozitați într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui. Închideți bine capacele după utilizare pentru a preveni uscarea vârfurilor și evaporarea cernelii.

 5. Sunt cariocile pe bază de alcool toxice?

  6 people already voted for this question.

  1. Deși majoritatea cariocilor pe bază de alcool sunt considerate non-toxice, este important să verificați eticheta produsului pentru informații specifice despre siguranță. Totuși, acestea nu sunt recomandate pentru utilizare de către copiii mici, deoarece pot fi iritante dacă sunt ingerate sau daca intră în contact cu pielea sensibilă.

 6. Pot folosi cariocile pe bază de alcool pe orice tip de hârtie?

  5 people already voted for this question.

  1. Cariocile pe bază de alcool funcționează cel mai bine pe hârtii cu textura fina, cum ar fi hârtia marker, hartia Bristol sau hârtia pentru ilustrații. Utilizarea lor pe hârtii absorbante, precum hârtia de acuarelă, poate duce la sângerarea culorilor și la rezultate nesatisfăcătoare. Cariocile pe baza de alcool trec prin hartie, deci recomandam folosirea unori coli mai groase si netede de hartie.

 7. Cum pot elimina petele de cerneală pe bază de alcool de pe haine și suprafețe?

  4 people already voted for this question.

  1. Dacă cerneala pe bază de alcool ajunge pe haine sau alte suprafețe, acționați rapid. În funcție de material, utilizați alcool izopropilic sau alcool denaturat pentru a îndepărta petele. Pentru haine, tamponați pata cu o cârpă curată îmbibată în alcool, fără a freca prea tare, pentru a nu răspândi pata. Repetați procesul până când pata dispare. Apoi spălați haina conform instrucțiunilor de pe etichetă.

   Pentru suprafețe dure, cum ar fi lemnul sau plasticul, ștergeți pata cu o cârpă îmbibată în alcool izopropilic sau denaturat. Repetați până când pata dispare, având grijă să nu deterioreze suprafața. Este important să rețineți că, în funcție de materialul suprafeței, este posibil ca pata să nu poată fi îndepărtată complet.