Filler lemn Ure-Fil 5 - 3,78 L

SKU
19360A

URE-FIL 5 este cea mai buna solutie pentru turnarea unor obiecte care sa imite suprafata lemului.

In Stoc
Mai multe informatii
SKU19360A
MarcaSmoothOn
Forma de prezentareproduse individuale
detalii tehnice

Instructiuni

Materialele de umplere trebuie sa fie disparsati complet in silicon sau rasina pentru o consistenta omogena. Canda adaugati o cantitate mare de materie de umplere, se recomanda adaugarea filler-ului in solutia premixata de rasina sau silicon - combinati cele doua componente alre rasinii sau siliconului, amestecati bine, dupa care adaugati materialul de umplere. Amestecati Materialul de umplere si asigurati-va ca nu exista aglomerari (gogoloase)

Protectia impotriva umezelii - Toti aditivii pulbere vor absorbi cu timpul umezela din atmosfera, ceea ce va duce la reactii cu materialele uretanice. Daca observati bolborosirea sau aparitia spumei in rasina amestecata cu filler, cel mai probabil fillerul contine umezeala.

Remediu: intindeti o folie de copt si intindeti fillerul uniform pe aceasta intr-un strat de 0.95-1.25 cm. Introduceti in cuptor la temperatura de 60°C si pastrati temperatura timp de 4 ore. Scoateti hartia de copt si lasati sa se raceasca pana la temperatura camerei inainte de a amesteca fillerul cu rasina.

Depozitarea - Pentru a preveni absorbtia umezelii, folositi materialul de umplere imediat dupa cumpararea sa. Scoateti filler din recipient si puneti imediat capacul. Nu lasati recipientul deschis mai mult de un minut. Daca doriti sa depozitati perioade mai lungi, cumparati pliculete cu sicativi si plasati una, doua pungute in recipient. Inlocuiti pliculetele de sicativ de fiecare data cand deschideti recipientul. Asigurativa ca ati inchis bine capacul inainte de a depozita fillerul.

Publica review-ul tau
Recenzati:Filler lemn Ure-Fil 5 - 3,78 L
Rating-ul tau