Loading...

Filler lemn Ure-Fil 5 - 3,78 L

SKU
19360A
In Stoc
125,50 RON
 
Numai 1 ramase

Aditivii de umplere Smooth-On se dezolva cu usurinta in rasinile Smoot-On. Acesti aditivi pot fi amestecati in diverse porportii cu rasinile Smooth-On pentru a obtine diverse porprietati sau efecte. Anumite materiale de umplere sunt folosite pentru reducerea costurilor, altele sunt utilizate pentru obtinerea unor anumite efecte sau pentru modificarea proprietatilor native ale rasinilor de turnare.

URE-FIL 5 este cea mai buna solutie pentru realizarea unor obiecte care sa imite suprafata lemului. Atentie: matrita trebuie sa reproduca textura lemnului a obiectului de reprodus. Amestecati 1 parte materiale de umplere cu 1A:1B de rasina Smooth-Cast 320 si turnati in matrita. Dupa demulare aplicati un bait sau crema de pantofi pe suprafata pentru a obtine efectul dorit.

Informatii suplimentare
SKU19360A
EAN19360A-1906166
MarcaSmoothOn
Forma de prezentareproduse individuale
detalii tehnice

Instructiuni

Materialele de umplere trebuie sa fie disparsati complet in silicon sau rasina pentru o consistenta omogena. Canda adaugati o cantitate mare de materie de umplere, se recomanda adaugarea filler-ului in solutia premixata de rasina sau silicon - combinati cele doua componente alre rasinii sau siliconului, amestecati bine, dupa care adaugati materialul de umplere. Amestecati Materialul de umplere si asigurati-va ca nu exista aglomerari (gogoloase)

Protectia impotriva umezelii - Toti aditivii pulbere vor absorbi cu timpul umezela din atmosfera, ceea ce va duce la reactii cu materialele uretanice. Daca observati bolborosirea sau aparitia spumei in rasina amestecata cu filler, cel mai probabil fillerul contine umezeala.

Remediu: intindeti o folie de copt si intindeti fillerul uniform pe aceasta intr-un strat de 0.95-1.25 cm. Introduceti in cuptor la temperatura de 60°C si pastrati temperatura timp de 4 ore. Scoateti hartia de copt si lasati sa se raceasca pana la temperatura camerei inainte de a amesteca fillerul cu rasina.

Depozitarea - Pentru a preveni absorbtia umezelii, folositi materialul de umplere imediat dupa cumpararea sa. Scoateti filler din recipient si puneti imediat capacul. Nu lasati recipientul deschis mai mult de un minut. Daca doriti sa depozitati perioade mai lungi, cumparati pliculete cu sicativi si plasati una, doua pungute in recipient. Inlocuiti pliculetele de sicativ de fiecare data cand deschideti recipientul. Asigurativa ca ati inchis bine capacul inainte de a depozita fillerul.

Publica review-ul tau
Recenzati:Filler lemn Ure-Fil 5 - 3,78 L
Nota Acordata
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.