Sakura

Sakura reprezintă creativitate și inovație.

Sakura este despre ilustratie, marcare și despre scriere, despre realizarea gândurilor, ideilor și viselor. Pentru ilustratori, arhitecți și artiști, dar și pentru exploratori, pentru începători și inventatori.

Brandul Sakura este prezent pe colorit.ro prin gama de produse de pixuri colorate, markere, linere Pigma Micron si multe alte instrumente de scris si desen. Iese in evidenta prin tehnologia gel, care da viata si celebrului pix alb potrivit pentru hartia inchisa la culoare.

Pentru toți cei cu o minte creativă. Pentru toți cei care doresc și au nevoie să se exprime. Sakura nu face distincție între mare sau mic, între celebru sau necunoscut, între casă, birou sau industrie. Sakura continuă să se străduiască spre inovație. Marca Sakura este infinită și nelimitată în ceea ce privește produsele, dar și în ceea ce privește capacitatea. De la aplicații creative la cel mai înalt nivel până la instrumente de scris funcționale. Când desenați, schițați sau pictați - cu produsele Sakura vă puteți exprima creativ, în toate modurile posibile.

Sakura a dezvoltat și patentat cerneala Pigma în 1982. A fost prima cerneală din lume în care au fost combinate pigmentul și apa. Această cerneală a devenit de atunci standardul pentru cerneală fiabilă, permanentă și de calitate de arhivă. Deși a fost dezvoltat inițial ca instrument de desen tehnic, Pigma este acum folosit în diverse stilouri și pensule de profesioniștii tehnici, în laboratoarele de cercetare și de artiștii creativi pentru numeroase aplicații. Cerneala unică Sakura Pigma™ nu va curge prin hârtie și este permanentă, impermeabilă, rezistentă la decolorare, cu uscare rapidă și pH neutru.

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 148

Set Descending Direction
Pagina
pe pagina
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.