Pictura pe numere

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-24 din 49

Pagina
pe pagina
Set Descending Direction
Vizualizare ca Grid List

Produse 1-24 din 49

Pagina
pe pagina
Set Descending Direction

Pictura pe numere, introducere

Seturile de pictura pe numere se adreseaza persoanelor care nu au nici un fel de inclinatie artistica dar care doresc sa incerce aceasta activitate pentru a se relaxa petrecand timpul intr-un mod creativ. Unii oameni incep astfel si descopera ca au talent la pictura dupa care decid sa aprofundeze aceasta arta.

Recent aceste seturi de pictura pe numere au devenit extrem de populare

Pictura pe numere presupune acoperirea unor suprafete conturate si numerotate cu o serie de culori indicate intr-o diagrama. De obicei seturile contin o panza de pictura cu conturul desenului, un set de culori (e obicei culori acrilice), fecare culoare cu un numar ce se regaseste imprimat pe panza si un set de pensule.

Sfaturi pentru o buna executare a unei picturi pe numere:

1. Spalati pensulele dupa fiecare utilizare. Nu lasati culoarea sa se usuce pe pensula deoarece se va deteriora iremediabil.

2. Pentru portiunile ample, folositi pensula cea mai lata iar pentru detalii folositi pensula cea mai subtire. (de obicei pensulele din seturi sunt de slaba calitate, recomandam achizitionarea unor pensule de rezerva)

3. Odata inceputa o culoare, continuati pana acoperiti toate portiunile ce corespund numarului inscriptionat pe capacul acesteia.

Spor la pictat!