Sevalete pentru copii

Vizualizare ca Grid List

8 Articole

Set Descending Direction
pe pagina

Sevalete pentru copii

Sevaletele pentru copii sunt special concepute pentru activitatile desfasurate de micii artisti, fiind utile pentru desen si pictura. Toate modelele de sevalet sunt confectionate din materiale de calitate, au inaltimi reglabile, pot fi montate pe masa si se pot depozita usor.

De ce sa alegi sevalete copii?

Exista o serie de motive pentru care un sevalet destinat copiilor contribuie la dezvoltarea abilitatilor de desen si pictura. Printre cele mai importante motive se numara:

  • Dezvolta abilitatile de scriere. Un sevalet copii il ajuta si il indruma pe cel mic in procesul de dezvoltare, deoarece pozitia sevaletului activeaza si intareste anumite grupe de muschi.
  • Incurajeaza exprimarea artistica. Pe langa seturile de culori ulei, pensule, tempera si guase si alte accesorii de pictura, sevaletul contribuie la formarea unei pasiuni pentru acest domeniu de activitate. In acest fel se stimuleaza creativitatea si exprimarea prin procedee artistice.
  • Sparge barierele monotoniei. Daca desenatul pe un bloc de desen sau pe hartie devine o activitate de rutina pentru cel mic, modelele de sevalete copii sunt optiunea perfecta pentru reinceperea orelor de pictura.

Cum alegi sevaletele pentru copii?

Sevaletele pentru copii se aleg, de regula, in functie de varsta si de abilitatile celui mic. Astfel, pentru cei aflati la inceput de drum in domeniu se recomanda un sevalet de masa. Acesta are un design compact si sustine atat activitatile de desen, cat si pe cele de pictura. Sevaletele de teren sunt destinate copiilor deja experimentati in domeniul artei, care vor sa isi dezvolte si mai mult capacitatile creative. Sevaletul pentru atelier este potrivit in orice situatie, insa se evidentiaza prin posibilitatea de a monta doua panze simultan (fata-verso), deci care poate fi folosit in acelasi timp de dou copii.