Sevalete de masa

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 25

Set Descending Direction
 1. Sevalet cu planseta din placaj Talent
  Sevalet cu planseta Talent A3
  Nota:
  100%
  Pret:151,00- 196,00 RON

  De la 151,00 RON

Pagina
pe pagina

Sevaletele de masa sunt potrivite atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori, fiind un suport de pictura usor de folosit si mai ales de depozitat. Este proiectat din lemn de fag, tratat cu ulei pentru un plus de rezistenta in timp, in fata deformarii si a umezelii. In plus, gratie acestui strat protector, petele de vopsea pot fi strese simplu si rapid. Acest model de sevalet se preteaza pentru lucrarile de dimensiuni mici, oferind un grad sporit de stabilitate.

Avantajele unui sevalet de masa

 • Are dimensiuni reduse. Un sevalet de masa se deosebeste de celelalte modele prin faptul ca poate fi montat simplu si rapid direct pe o suprafata de lucru. Este ideal pentru un incepator, deoarece ofera un grad sporit de flexibilitate si de confort, dar este potrivit si pentru un artist.
 • Este usor de depozitat. Datorita dimensiunilor, sevaletul se poate demonta si depozita intr-un dulap, spre exemplu, cat timp nu este utilizat.
 • Este rezistent in timp. La fel ca celelalte modele, un sevalet de masa este confectionat din lemn de cea mai inalta calitate, tratat cu solutii speciale. In cele mai multe cazuri se foloseste lemn de fag tratat cu ulei de in pentru a impiedica aparitia problemelor cauzate de timp.
 • Se curata usor. Petele de culoare se indeparteaza usor de pe cadrul unui sevalet de masa, deoarece suprafata tratata cu ulei impiedica patrunderea culorilor in structura lemnului.
 • Are un grad sporit de stabilitate. Picioarele sevaletului de masa sunt prevazute cu talpi din cauciuc pentru un nivel maxim de stabilitate in timpul lucrului. In plus, cadrul port-panza poate fi inclinat sau inaltat dupa preferinte, prin intermediul sistemului intuitiv de reglaj.

De ce sa folosesti un sevalet de masa?

Pe langa avantajele de mai sus, un sevalet de masa are caracteristici diferite in functie de model. Astfel, pe site iti punem la dispozitie produse de la cele mai cunoscute branduri, cum ar fi Cappelletto sau Rosa. Exista modele prevazute cu sertar pentru depozitarea accesoriilor de pictura (pensule, culori de ulei, culori acrilice etc.) sau modele care au maner pentru transport rapid. Totodata, de pe site poti sa alegi un sevalet de masa clasic, cu sprijin in 3 puncte si care poate fi folosit si pentru expunerea operelor de arta dintr-o galerie.

Daca vrei sa pui bazele unor lucrari de dimensiuni reduse, asigura-te ca iti asezi panza pe un astfel de suport. Pe colorit.ro iti punem la dispozitie o gama variata de sevalete de masa, usor de montat si de depozitat, gata sa te sustina in procedeele artistice.