Carbune si grafit pt desen

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 22

Set Descending Direction
 1. Set 3 carbuni subtiri
  Carbuni desen Talens
  Pret:21,00- 78,00 RON

  De la 21,00 RON

 2. Creioane grafit Progresso
  Creioane Koh I Noor Progresso
  Nota:
  40%
  Pret:3,19- 5,60 RON

  De la 3,19 RON

 3. Carbune natural Sennelier
  Carbune natural Sennelier
  Nota:
  100%
  Pret:34,00- 38,50 RON

  De la 34,00 RON

 4. Grafit hexagonal Koh I Noor
  Grafit hexagonal Koh I Noor
  Nota:
  100%
  Pret:6,70- 7,00 RON

  De la 6,70 RON

Pagina
pe pagina

Carbunele natural pentru desen - scurta prezentare

Carbunele de desen este un material artistic popular datorită versatilității și a efectelor pe care le poate crea. Iată câteva dintre utilizările principale ale carbunelui de desen:

 • Schițe rapide: Carbunele este ideal pentru realizarea de schițe rapide și studii preliminare, deoarece permite artiștilor să se exprime liber și să exploreze diferite idei.
 • Portrete și figuri umane: Carbunele este des folosit pentru desenul de portrete și figuri umane datorită capacității sale de a capta cu ușurință detalii fine și nuanțe de lumini și umbre.
 • Studii de lumini și umbre: Carbunele permite o mare varietate de nuanțe, de la griuri foarte deschise la negru intens, fiind perfect pentru studiul lumini și umbrelor într-o compoziție.
 • Tehnici de amestecare și estompare: Carbunele este ușor de amestecat și estompat, ceea ce îl face potrivit pentru realizarea de tranziții fine și a efectelor de textură.
 • Lucrări artistice expresive: Datorită texturii sale și a capacității de a crea linii puternice și nuanțe bogate, carbunele este adesea folosit în lucrări artistice expresive și abstracte.
 • Desene în tuș: Carbunele poate fi folosit pentru desene în tuș, creând linii puternice și contrastante care adaugă profunzime și impact vizual lucrărilor artistice.
 • Fundaluri și texturi: Carbunele poate fi folosit pentru a crea fundaluri și texturi interesante în lucrări de artă sau ilustrații, fie prin estompare și amestecare, fie prin folosirea sa în combinație cu alte materiale, cum ar fi creta sau pastelurile.

În general, carbunele de desen este apreciat pentru versatilitatea, capacitatea de a crea o gamă largă de efecte și pentru ușurința cu care poate fi controlat și manipulat de către artiști.