Culori textile & piele

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-12 din 38

pe pagina
Set Descending Direction
Pagina
Vizualizare ca Grid List

Produse 1-12 din 38

pe pagina
Set Descending Direction
Pagina

Ce sunt culorile (vopselele pentru textile)?

Culorile pt textile sunt culori acrilice pe baza de apa ce penetreaza tesatura formand o pelicula foarte flexibila, rezistenta la spalari repetate.

O culoare textila de calitate rezista pe materialul textil pana ce obiectul vestimentar se uzeaza.

Cum obtinem cele mai bune rezultate?

Pentru ca pictura pe textile sa reziste cat mai mult trebuie sa urmati cateva reguli:

  1. Pictati pe materiale textile curate. Inainte de a incepe sa pictati pe textile, spalati-le cu un detergent neutru, fara balsam. Dupa spalare, clatiti foarte bine materialul si lasati-l sa se usuce.
  2. Nu diluati excesiv culoarea. Daca se poate, aplicati-o asa cum se vinde. In cazul in care acest lucru nu este posibil, folositi apa in proportie de maxim 20%. In cazul in care doriti sa obtineti culori transparente, utilizati mediul de pictura. Acesta nu slabeste aderenta la suport insa nu contine pigment, astfel putand realiza efecte de transparenta.
  3. Fixati culorile daca acestea permit fixarea termica. De la un productator la altul, culorile se fixeaza cu fierul de calcat. Cititi cu atentie instructiunile de fixare si urmati-le intocmai.
  4. Spalati materialul manual sau la program pentru delicate. Dupa finalizarea picturii, obiectul vestimanetar se va spala la temperaturi de maxim 40°C.

O vopsea textila de buna calitate nu va intari materialul semnificativ pe portiunea pictata. Colorit va pune la dispozitie culori textile de la Jacquard, liderul in domeniul pe piata din Statele Unite si culorile textile de la Rosa, produse in Ucraina.