Pictura pe Numere - Animale

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 34

Set Descending Direction
  1. Pictura pe numere - ninja turtle
    Pictura pe numere - Ninja turtle
    Pret:
    Pret special 66,00 RON Pret standard 88,00 RON
Pagina
pe pagina

Picturi pe numere animale

Picturile pe numere cu animale sunt potrivite atat pentru cei mici, cat si pentru adulti, fiind o activitate recreativa si mai ales relaxanta. Pe colorit.ro iti punem la dispozitie o selectie de picturi cu teme desprinse din lumea animalelor, usor de realizat, care ofera satisfactia de a picta un tablou in lipsa talentului si experientei la desen sau pictura. In plus, o pictura pe numere cu animale poate pune bazele unui hobby placut care te va deconecta de la stresul cotidian.

Ce picturi pe numere cu animale poti sa alegi?

Din catalogul colorit.ro de picturi pe numere cu animale poti opta pentru tablouri colorate potrivite pentru decorarea peretilor din locuinta. In functie de preferinte poti opta pentru o pictura pe numere cu pisici, o pictura pe numere cu cai sau diverse tablouri colorate cu zebre, catei, fluturi, girafe si multe altele. Avantajul acestora este ca sunt usor de realizat chiar si in lipsa abilitatilor artistice. In plus, activitatea te va ajuta sa te relaxezi si sa elimini stresul acumulat pe parcursul zilei.

Pe site sunt disponibile si o serie de picturi pe numere pentru copii care infatiseaza animale jucause, usor de colorat datorita zonelor deja precolorate. Indiferent de modelul ales, kit-ul de pictura pe numere cu animale contine panza (care poate avea diferite dimensiuni, in functie de tablou), pensulele si culorile necesare picturii. Fiecare culoare are un numar corespunzator zonelor marcate de pe panza. La acestea se adauga si instructiuni menite sa iti ofere o mana de ajutor in procesul artistic.

Gama de picturi si tablouri pe numere cu animale

Te invitam sa descoperi intreaga colectie de picturi pe numere cu animale si sa pui bazele unui hobby relaxant si plin de culoare. De asemenea, descopera si celelalte categorii de produse de cea mai inalta calitate pe care le poti oferi in dar sau pe care le poti adauga la colectia personala de picturi: