Royal Talens

Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale pentru artiști, pasionați de creație și institute de învățământ. De la înființarea sa în 1899, Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

Din aceste sedii sunt deservite piețele Benelux, precum și cele franceze, daneze, poloneze, britanice, irlandeze, germane și austriece, iar operațiunile de export către aproximativ 100 de țări sunt coordonate. Există, de asemenea, organizații separate de vânzări și distribuție în Franța, Elveția, Germania, Spania, Japonia și Statele Unite. Royal Talens este o subsidiară independentă a Sakura Color Products Corporation.

Misiunea Royal Talens este de a facilita și stimula expresia creativă în pictură și desen. Comercializăm în mod inovator produse inspiratoare de calitate superioară și cunoștințe la nivel mondial în fiecare segment relevant. Facem acest lucru, pe baza unei înțelegeri aprofundate a nevoilor consumatorilor.

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 438

Set Descending Direction
 1. Fixativ pentru pastel Talens 061 - 75 ml.
  Fixativ pentru pastel Talens 061 - 75 ml.
  Nota:
  100%
  26,50 RON
 2. Set culori ulei Rembrandt 6 x 15 ml
  Set culori ulei Rembrandt 6 x 15 ml
  Pret special 159,00 RON Pret standard 186,50 RON
Pagina
pe pagina