Royal Talens

Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale pentru artiști, pasionați de creație și institute de învățământ. De la înființarea sa în 1899, Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

Din aceste sedii sunt deservite piețele Benelux, precum și cele franceze, daneze, poloneze, britanice, irlandeze, germane și austriece, iar operațiunile de export către aproximativ 100 de țări sunt coordonate. Există, de asemenea, organizații separate de vânzări și distribuție în Franța, Elveția, Germania, Spania, Japonia și Statele Unite. Royal Talens este o subsidiară independentă a Sakura Color Products Corporation.

Misiunea Royal Talens este de a facilita și stimula expresia creativă în pictură și desen. Comercializăm în mod inovator produse inspiratoare de calitate superioară și cunoștințe la nivel mondial în fiecare segment relevant. Facem acest lucru, pe baza unei înțelegeri aprofundate a nevoilor consumatorilor.

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 440

Set Descending Direction
 1. Set acuarele Rembrandt Opaque White Mixing 12
  Set acuarele Rembrandt Opaque White Mixing 12
  Pret:
  Pret special 340,00 RON Pret standard 399,50 RON
 2. Set acuarele Van Gogh Pocket Box Shades of Nature
  Set acuarele Van Gogh Pocket Box Shades of Nature
  Pret:
  Pret special 131,50 RON Pret standard 154,50 RON
 3. Set acuarele Rembrandt Oxide Black Mixing 12
  Set acuarele Rembrandt Oxide Black Mixing 12
  Pret:
  Pret special 340,00 RON Pret standard 399,50 RON
 4. Set acuarele Rembrandt 12+1 General Selection
  Set acuarele Rembrandt 12+1 General Selection
  Pret:
  Pret special 340,00 RON Pret standard 399,50 RON
 5. Set culori ulei Rembrandt 6 x 15 ml
  Set culori ulei Rembrandt 6 x 15 ml
  Pret:
  Pret special 170,00 RON Pret standard 199,50 RON
 6. Manechin
  Manechin
  Pret:34,00- 90,00 RON

  De la 34,00 RON

 7. Set acuarele Rembrandt Special Effects 12
  Set acuarele Rembrandt Special Effects 12
  Pret:
  Pret special 340,00 RON Pret standard 399,50 RON
Pagina
pe pagina
Intrebari si Raspunsuri
 1. Ce tipuri de creioane colorate există?

  10 people already voted for this question.

  1. Există mai multe tipuri de creioane colorate, incluzând creioane acuarelabile, pastel, permanente, ulei și ceară. Fiecare tip are caracteristici specifice, cum ar fi rezistența la apă, capacitatea de amestecare și textura.

 2. Ce sunt cariocile pe bază de alcool?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile pe bază de alcool sunt instrumente de desen care folosesc cerneală pe bază de alcool în locul apei sau altor solvenți. Acestea oferă o aplicare uniformă și fără pete, fiind populare în special în rândul ilustratorilor, artiștilor și designerilor grafici.

 3. Ce sunt culorile în ulei pentru pictură și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Culorile în ulei sunt un tip de vopsea folosit în pictură, care conțin pigmenți și un liant, de obicei ulei de in sau ulei de sofran. Ele sunt utilizate în pictura pe pânză, lemn, carton și alte suprafețe compatibile, fiind apreciate pentru consistența lor cremoasă și posibilitatea de a fi aplicate în straturi groase sau subțiri.

 4. Ce sunt markerele cu vopsea pe bază de solvenți și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Markerele cu vopsea pe bază de solvenți sunt instrumente de desen și pictură care conțin vopsea pe bază de solvenți în interiorul lor, fiind ideale pentru o varietate de aplicații pe suprafețe diverse precum metal, plastic, sticlă, piatră, lemn și ceramică.

 5. Ce sunt cariocile cu vopsea acrilica și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile cu vopsea acrilica sunt instrumente de desen si pictura care contin vopsea acrilica în interiorul lor, fiind perfecte pentru o varietate de aplicatii, cum ar fi ilustrații, design grafic, pictura pe sticla, lemn, metal, plastic, ceramica si textile.

 6. Pe ce tipuri de suprafețe pot fi folosite cariocile Posca?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile Posca pot fi utilizate pe o varietate de suprafețe, inclusiv hârtie, carton, lemn, plastic, sticlă, metal, ceramică, textile și chiar pe suprafețe precum skateboard-uri sau casti de biciclete.

 7. Ce este vopseaua acrilică?

  10 people already voted for this question.

  1. Vopselele acrilice sunt un culori pentru pictura realizate prin amestecarea pigmentilor cu polimeri sintetici emulsionati cu apă. Ele sunt în esență vopsele din plastic, care sunt solubile în apă și au calități bune de adeziv. Sunt foarte stabilie. Ele rezistă la oxidare și descompunere chimică și nu se îngălbenesc în timp.

 8. Cum aleg creioanele colorate potrivite pentru proiectul meu?

  9 people already voted for this question.

  1. Alegeti creioanele colorate în funcție de proiectul dumneavoastra, preferințe și buget. Acuarelabilele sunt excelente pentru efecte de acuarela, pastelurile pentru texturi fine, iar cele permanente pentru rezistență și durabilitate.

 9. Cum se utilizează cariocile pe bază de alcool?

  9 people already voted for this question.

  1. Pentru a utiliza cariocile pe bază de alcool, deschideți capacul și aplicați vârful pe hârtie sau alte suprafețe potrivite. Apăsați ușor și trasați linii sau umpleți zonele dorite cu culoare. Puteți suprapune straturi de culoare pentru a obține nuanțe și efecte diferite.

 10. Care este durata de uscare a culorilor în ulei?

  9 people already voted for this question.

  1. Culorile în ulei se usucă lent, în general, în câteva zile sau chiar săptămâni, în funcție de grosimea stratului de vopsea și condițiile de mediu, cum ar fi umiditatea și temperatura. Totusi, un tablou in culori ulei este considerat complet uscat (poate fi vernisat) dupa un an.