Caran d'Ache

Caran d’Ache este un brand elvețian cu o istorie bogată de peste 100 de ani și reprezintă un reper important pe piața instrumentelor de scris de lux.

Paletă bogată de instrumente pentru scris, pictură, grafică, birotică

De la stilouri de lux, la creioane mecanice, pixuri cu gel, culori și instrumente speciale pentru grafică, vopseluri și instrumente pentru pictură, creioane colorate și alte produse de birotică, brandul Caran d’Ache propune o gamă extinsă de opțiuni cu adevărat atractive pentru pasionații de scris și nu numai, cu modele extraordinare, ce propun un design atemporal, armonios și confortabil pentru scriere.

 • Stilourile de lux Caran d’Ache sunt adevărate bijuterii pentru cei pasionați de scris, reprezintă imaginea eleganței, cu penițe din aur de 18K, placate cu rodiu, de diferite dimensiuni, adaptate oricărui stil de scris.
 • Creioanele mecanice Caran d’Ache păstrează același stil rafinat întâlnit la colecția de stilouri. Sunt disponibile într-o varietate de modele, cu mine de diferite grosimi, fie în set alături de un stilou, fie individual.
 • Creioanele colorate Caran d’Ache sunt disponibile într-o multitudine de variante, în seturi de culori atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori.
 • Cariocile colorate Caran d’Ache sunt perfecte pentru cei care practică designul grafic, ilustrația sau altă formă artistică, cu culori vibrante și de o calitate superioară.
 • Seturile de tempera și guașe de la Caran d’Ache se adresează atât pictorilor profesioniști, cât și celor care vor să exploreze această practică artistică.
 • Pixurile clasice sau cu gel Caran d’Ache propun mai multe modele din care poți alege, în funcție de preferințele personale.

Avantaje și caracteristici produse Caran d’Ache

Caran d’Ache este un brand care se adresează atât profesioniștilor, cât și amatorilor în artele plastice, precum și persoanelor din mediul business sau persoanelor cu funcții importante, care apreciază un instrument de scris de calitate premium sau de lux.

 • Produsele premium din gama Caran d’Ache sunt realizate din materiale de o valoare superioară, în special dacă vorbim despre stilouri sau creioane mecanice.
 • În cazul celor mai multor modele de stilouri din colecția Caran d’Ache, se utilizează metale prețioase precum aurul de 18 carate, rodiul, paladiul (unele dintre cele mai prețioase metale din lume). Acestea oferă în același timp și un confort deosebit la scriere, cu penițe de dimensiuni diferite și adaptate oricărui stil caligrafic.
 • Designul propus de creatorii Caran d’Ache pentru gama lor de stilouri și creioane mecanice de lux urmează linii simple, minimaliste în cazul anumitor modele, în timp ce alte exemplare revitalizează un stil clasic, inspirat din vechi arte meșteșugărești.

Așadar, dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru un partener de business sau pentru o persoană apropiată, pasionată de scris, produsele de lux Caran d’Ache reprezintă o alegere care va fi prețuită pentru totdeauna.

Descoperă întregul catalog de produse Caran d’Ache pe site-ul nostru, unde poți găsi produse de o calitate superioară pentru mai multe tipuri de activități, de la scris, la pictură, la grafică, ilustrație și nu numai.

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 203

Set Descending Direction
Pagina
pe pagina
Intrebari si Raspunsuri
 1. Ce tipuri de creioane colorate există?

  10 people already voted for this question.

  1. Există mai multe tipuri de creioane colorate, incluzând creioane acuarelabile, pastel, permanente, ulei și ceară. Fiecare tip are caracteristici specifice, cum ar fi rezistența la apă, capacitatea de amestecare și textura.

 2. Ce sunt cariocile pe bază de alcool?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile pe bază de alcool sunt instrumente de desen care folosesc cerneală pe bază de alcool în locul apei sau altor solvenți. Acestea oferă o aplicare uniformă și fără pete, fiind populare în special în rândul ilustratorilor, artiștilor și designerilor grafici.

 3. Ce sunt culorile în ulei pentru pictură și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Culorile în ulei sunt un tip de vopsea folosit în pictură, care conțin pigmenți și un liant, de obicei ulei de in sau ulei de sofran. Ele sunt utilizate în pictura pe pânză, lemn, carton și alte suprafețe compatibile, fiind apreciate pentru consistența lor cremoasă și posibilitatea de a fi aplicate în straturi groase sau subțiri.

 4. Ce sunt markerele cu vopsea pe bază de solvenți și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Markerele cu vopsea pe bază de solvenți sunt instrumente de desen și pictură care conțin vopsea pe bază de solvenți în interiorul lor, fiind ideale pentru o varietate de aplicații pe suprafețe diverse precum metal, plastic, sticlă, piatră, lemn și ceramică.

 5. Ce sunt cariocile cu vopsea acrilica și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile cu vopsea acrilica sunt instrumente de desen si pictura care contin vopsea acrilica în interiorul lor, fiind perfecte pentru o varietate de aplicatii, cum ar fi ilustrații, design grafic, pictura pe sticla, lemn, metal, plastic, ceramica si textile.

 6. Pe ce tipuri de suprafețe pot fi folosite cariocile Posca?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile Posca pot fi utilizate pe o varietate de suprafețe, inclusiv hârtie, carton, lemn, plastic, sticlă, metal, ceramică, textile și chiar pe suprafețe precum skateboard-uri sau casti de biciclete.

 7. Ce este vopseaua acrilică?

  10 people already voted for this question.

  1. Vopselele acrilice sunt un culori pentru pictura realizate prin amestecarea pigmentilor cu polimeri sintetici emulsionati cu apă. Ele sunt în esență vopsele din plastic, care sunt solubile în apă și au calități bune de adeziv. Sunt foarte stabilie. Ele rezistă la oxidare și descompunere chimică și nu se îngălbenesc în timp.

 8. Cum aleg creioanele colorate potrivite pentru proiectul meu?

  9 people already voted for this question.

  1. Alegeti creioanele colorate în funcție de proiectul dumneavoastra, preferințe și buget. Acuarelabilele sunt excelente pentru efecte de acuarela, pastelurile pentru texturi fine, iar cele permanente pentru rezistență și durabilitate.

 9. Cum se utilizează cariocile pe bază de alcool?

  9 people already voted for this question.

  1. Pentru a utiliza cariocile pe bază de alcool, deschideți capacul și aplicați vârful pe hârtie sau alte suprafețe potrivite. Apăsați ușor și trasați linii sau umpleți zonele dorite cu culoare. Puteți suprapune straturi de culoare pentru a obține nuanțe și efecte diferite.

 10. Care este durata de uscare a culorilor în ulei?

  9 people already voted for this question.

  1. Culorile în ulei se usucă lent, în general, în câteva zile sau chiar săptămâni, în funcție de grosimea stratului de vopsea și condițiile de mediu, cum ar fi umiditatea și temperatura. Totusi, un tablou in culori ulei este considerat complet uscat (poate fi vernisat) dupa un an.