Caran d'Ache

Caran d’Ache este un brand elvețian cu o istorie bogată de peste 100 de ani și reprezintă un reper important pe piața instrumentelor de scris de lux.

Paletă bogată de instrumente pentru scris, pictură, grafică, birotică

De la stilouri de lux, la creioane mecanice, pixuri cu gel, culori și instrumente speciale pentru grafică, vopseluri și instrumente pentru pictură, creioane colorate și alte produse de birotică, brandul Caran d’Ache propune o gamă extinsă de opțiuni cu adevărat atractive pentru pasionații de scris și nu numai, cu modele extraordinare, ce propun un design atemporal, armonios și confortabil pentru scriere.

  • Stilourile de lux Caran d’Ache sunt adevărate bijuterii pentru cei pasionați de scris, reprezintă imaginea eleganței, cu penițe din aur de 18K, placate cu rodiu, de diferite dimensiuni, adaptate oricărui stil de scris.
  • Creioanele mecanice Caran d’Ache păstrează același stil rafinat întâlnit la colecția de stilouri. Sunt disponibile într-o varietate de modele, cu mine de diferite grosimi, fie în set alături de un stilou, fie individual.
  • Creioanele colorate Caran d’Ache sunt disponibile într-o multitudine de variante, în seturi de culori atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori.
  • Cariocile colorate Caran d’Ache sunt perfecte pentru cei care practică designul grafic, ilustrația sau altă formă artistică, cu culori vibrante și de o calitate superioară.
  • Seturile de tempera și guașe de la Caran d’Ache se adresează atât pictorilor profesioniști, cât și celor care vor să exploreze această practică artistică.
  • Pixurile clasice sau cu gel Caran d’Ache propun mai multe modele din care poți alege, în funcție de preferințele personale.

Avantaje și caracteristici produse Caran d’Ache

Caran d’Ache este un brand care se adresează atât profesioniștilor, cât și amatorilor în artele plastice, precum și persoanelor din mediul business sau persoanelor cu funcții importante, care apreciază un instrument de scris de calitate premium sau de lux.

  • Produsele premium din gama Caran d’Ache sunt realizate din materiale de o valoare superioară, în special dacă vorbim despre stilouri sau creioane mecanice.
  • În cazul celor mai multor modele de stilouri din colecția Caran d’Ache, se utilizează metale prețioase precum aurul de 18 carate, rodiul, paladiul (unele dintre cele mai prețioase metale din lume). Acestea oferă în același timp și un confort deosebit la scriere, cu penițe de dimensiuni diferite și adaptate oricărui stil caligrafic.
  • Designul propus de creatorii Caran d’Ache pentru gama lor de stilouri și creioane mecanice de lux urmează linii simple, minimaliste în cazul anumitor modele, în timp ce alte exemplare revitalizează un stil clasic, inspirat din vechi arte meșteșugărești.

Așadar, dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru un partener de business sau pentru o persoană apropiată, pasionată de scris, produsele de lux Caran d’Ache reprezintă o alegere care va fi prețuită pentru totdeauna.

Descoperă întregul catalog de produse Caran d’Ache pe site-ul nostru, unde poți găsi produse de o calitate superioară pentru mai multe tipuri de activități, de la scris, la pictură, la grafică, ilustrație și nu numai.

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 204

Set Descending Direction
Pagina
pe pagina