Pensule Isabey

Timp de secole, în Bretania, Franța, se realizează pensule frumoase confeționate manual pentru artiști. În această regiune faimoasă pentru pescuit, bărbații plecau în zori să conducă bărcile, în timp ce femeile rămâneau acasă pentru a realiza manual cele mai frumoase dantele și cele mai frumoase pensule pentru pictură din lume.

Arta fabricării pensulelor fine a fost transmisă din generație în generație de bretoni, iar pensulele fabricate astăzi sunt moștenirea acelei tradiții. Producătorii de pensule au nevoie de șapte ani pentru a învăța cum să producă pensulele din linia Isabey. Producătorii de pensule Isabey trebuie să fie ucenici cu zece ani înainte de a li se permite să producă pensulele mop din jder Kolinsky, samur roșu și veveriță albastră siberiană.

Isabey călătorește în cele mai îndepărtate locații din lume pentru a selecta manual doar cel mai fin păr disponibil. Spre deosebire de producătorii care cumpără părul pre-procesat și pensule pre-asamblate, fiecare pensula Isabey este realizată complet manual de la început până la sfârșit și procesată complet manual, inclusiv spălarea, sortarea și taierea părului.

Pentru a păstra calitățile și caracteristicile naturale ale părului, toate pensulele Isabey sunt modelate manual exclusiv în timpul montării părului, fără a mai tăia sau remodela vârful acestuia. Prin metode tradiționale, selecție atentă a materialelor, cel mai strict control al calității și mândrie de neegalat în manopera, Isabey creează pensule de distincție care sunt cu adevărat opere de artă. Aderarea la această tradiție care a fost transmisă de-a lungul secolelor face ca pensulele Isabey să fie cele mai bune din lume.

Colorit.ro este unic importator si ditribuitor in Romania al pensulelor Isabey

Alege pensula preferata din selectia Colorit.

Vizualizare ca Grid List

17 Articole

Set Descending Direction
pe pagina
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.