Pensule Isabey

Timp de secole, în Bretania, Franța, se realizează pensule frumoase confeționate manual pentru artiști. În această regiune faimoasă pentru pescuit, bărbații plecau în zori să conducă bărcile, în timp ce femeile rămâneau acasă pentru a realiza manual cele mai frumoase dantele și cele mai frumoase pensule pentru pictură din lume.

Arta fabricării pensulelor fine a fost transmisă din generație în generație de bretoni, iar pensulele fabricate astăzi sunt moștenirea acelei tradiții. Producătorii de pensule au nevoie de șapte ani pentru a învăța cum să producă pensulele din linia Isabey. Producătorii de pensule Isabey trebuie să fie ucenici cu zece ani înainte de a li se permite să producă pensulele mop din jder Kolinsky, samur roșu și veveriță albastră siberiană.

Isabey călătorește în cele mai îndepărtate locații din lume pentru a selecta manual doar cel mai fin păr disponibil. Spre deosebire de producătorii care cumpără părul pre-procesat și pensule pre-asamblate, fiecare pensula Isabey este realizată complet manual de la început până la sfârșit și procesată complet manual, inclusiv spălarea, sortarea și taierea părului.

Pentru a păstra calitățile și caracteristicile naturale ale părului, toate pensulele Isabey sunt modelate manual exclusiv în timpul montării părului, fără a mai tăia sau remodela vârful acestuia. Prin metode tradiționale, selecție atentă a materialelor, cel mai strict control al calității și mândrie de neegalat în manopera, Isabey creează pensule de distincție care sunt cu adevărat opere de artă. Aderarea la această tradiție care a fost transmisă de-a lungul secolelor face ca pensulele Isabey să fie cele mai bune din lume.

Colorit.ro este unic importator si ditribuitor in Romania al pensulelor Isabey

Alege pensula preferata din selectia Colorit.

Vizualizare ca Grid List

17 Articole

Set Descending Direction
 1. Pensule Isabey Syrius Flat
  Pensule Isabey Syrius Flat
  Pret:27,00- 206,00 RON

  De la 27,00 RON

 2. Pensule Isabey Kolinsky Fine Point
  Pensule Isabey Kolinsky Fine Point
  Pret:75,50- 1.018,50 RON

  De la 75,50 RON

 3. Pensule Isabey Syrius Round
  Pensule Isabey Syrius Round
  Pret:31,50- 111,50 RON

  De la 31,50 RON

 4. Pensule Isabey Isaqua Round
  Pensule Isabey Isaqua Round
  Pret:21,50- 65,50 RON

  De la 21,50 RON

 5. Pensule Isabey Grey Short Liner
  Pensule Isabey Grey Short Liner
  Pret:97,50- 132,50 RON

  De la 97,50 RON

pe pagina
Intrebari si Raspunsuri
 1. Ce tipuri de creioane colorate există?

  10 people already voted for this question.

  1. Există mai multe tipuri de creioane colorate, incluzând creioane acuarelabile, pastel, permanente, ulei și ceară. Fiecare tip are caracteristici specifice, cum ar fi rezistența la apă, capacitatea de amestecare și textura.

 2. Ce sunt cariocile pe bază de alcool?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile pe bază de alcool sunt instrumente de desen care folosesc cerneală pe bază de alcool în locul apei sau altor solvenți. Acestea oferă o aplicare uniformă și fără pete, fiind populare în special în rândul ilustratorilor, artiștilor și designerilor grafici.

 3. Ce sunt culorile în ulei pentru pictură și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Culorile în ulei sunt un tip de vopsea folosit în pictură, care conțin pigmenți și un liant, de obicei ulei de in sau ulei de sofran. Ele sunt utilizate în pictura pe pânză, lemn, carton și alte suprafețe compatibile, fiind apreciate pentru consistența lor cremoasă și posibilitatea de a fi aplicate în straturi groase sau subțiri.

 4. Ce sunt markerele cu vopsea pe bază de solvenți și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Markerele cu vopsea pe bază de solvenți sunt instrumente de desen și pictură care conțin vopsea pe bază de solvenți în interiorul lor, fiind ideale pentru o varietate de aplicații pe suprafețe diverse precum metal, plastic, sticlă, piatră, lemn și ceramică.

 5. Ce sunt cariocile cu vopsea acrilica și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile cu vopsea acrilica sunt instrumente de desen si pictura care contin vopsea acrilica în interiorul lor, fiind perfecte pentru o varietate de aplicatii, cum ar fi ilustrații, design grafic, pictura pe sticla, lemn, metal, plastic, ceramica si textile.

 6. Pe ce tipuri de suprafețe pot fi folosite cariocile Posca?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile Posca pot fi utilizate pe o varietate de suprafețe, inclusiv hârtie, carton, lemn, plastic, sticlă, metal, ceramică, textile și chiar pe suprafețe precum skateboard-uri sau casti de biciclete.

 7. Ce este vopseaua acrilică?

  10 people already voted for this question.

  1. Vopselele acrilice sunt un culori pentru pictura realizate prin amestecarea pigmentilor cu polimeri sintetici emulsionati cu apă. Ele sunt în esență vopsele din plastic, care sunt solubile în apă și au calități bune de adeziv. Sunt foarte stabilie. Ele rezistă la oxidare și descompunere chimică și nu se îngălbenesc în timp.

 8. Cum aleg creioanele colorate potrivite pentru proiectul meu?

  9 people already voted for this question.

  1. Alegeti creioanele colorate în funcție de proiectul dumneavoastra, preferințe și buget. Acuarelabilele sunt excelente pentru efecte de acuarela, pastelurile pentru texturi fine, iar cele permanente pentru rezistență și durabilitate.

 9. Cum se utilizează cariocile pe bază de alcool?

  9 people already voted for this question.

  1. Pentru a utiliza cariocile pe bază de alcool, deschideți capacul și aplicați vârful pe hârtie sau alte suprafețe potrivite. Apăsați ușor și trasați linii sau umpleți zonele dorite cu culoare. Puteți suprapune straturi de culoare pentru a obține nuanțe și efecte diferite.

 10. Care este durata de uscare a culorilor în ulei?

  9 people already voted for this question.

  1. Culorile în ulei se usucă lent, în general, în câteva zile sau chiar săptămâni, în funcție de grosimea stratului de vopsea și condițiile de mediu, cum ar fi umiditatea și temperatura. Totusi, un tablou in culori ulei este considerat complet uscat (poate fi vernisat) dupa un an.