Pensule Tintoretto

Compania

În Arezzo, un oraș toscan situat la 50 km de Florența, leagănul picturii renascentiste, o zonă cu tradiții străvechi și inspirații puternice, tânărul și dinamicul brand Tintoretto a luat naștere în 1999 din experiența de douăzeci de ani a fondatorului său în sectorul producției de pensule. Bazându-se încă de la început pe căutarea calității materiilor prime și a manoperei, de-a lungul anilor Tintoretto a dezvoltat o gamă largă de pensule care permit satisfacerea oricărei nevoi artistice, devenind astfel lider în Italia în domeniul pensulelor pentru arte plastice.

Productia

Pornind de la conceptul de design al fiecărei pensule, Tintoretto gaseste cele mai bune materii prime de pe piață selectând fire de păr naturale, fibre sintetice, mânere și mansoane perfecte pentru nevoile utilizatorilor. Acestia urmaresc fiecare pas al producției și ambalării pensulelor până la cel mai mic detaliu, cu scopul principal de a face din marca Tintoretto sinonim cu calitatea de top. Căutând mereu stimuli noi și idei noi, Tintoretto este în permanență deschisă la nou, fără a neglija vreodată tradițiile artei de a crea pensula lucrată manual.

Fabricat in Italia

Principiul fundamental care stă la baza calității și competitivității pensulelor Tintoretto pe piața globală este îmbinarea măiestriei tradițională cu inovația în automatizarea mecanică. În speranța de a încuraja cercetarea industrială, impulsul pe care îl îndreptăm către furnizorii noștri de materii prime se concentrează pe cererea evolutivă de fibre sintetice spre imitarea perfectă a fiecărei caracteristici a părului natural, permițându-le în viitorul apropiat să renunțe la utilizarea lor, arătând astfel respect maxim pentru animale.

Cooperare

Pensula este prelungirea mâinii artistului, vehicul al creativității; pentru a răspunde pe deplin nevoilor variate ale artiștilor moderni, Tintoretto colaborează cu maeștri ai artei care, datorită suportului lor tehnic valoros, ajută la conceperea unor linii de pensule care posedă cele mai avansate caracteristici din toate punctele de vedere.

Colorit este unic importator al pensulelor Tintoretto in Romania.

Alege pensula perfecta din selectia rafinata de pensule Colorit.ro.

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 78

Set Descending Direction
Pagina
pe pagina
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.