Rotring

1919 - Nașterea Bauhaus

Școala de artă și design Bauhaus a inspirat unificarea artei cu meșteșugurile, îmbrățișând în același timp noile tehnologii pentru producția de masă. Probabil cea mai celebră școală de design din istorie, gânditorii Bauhaus au simțit că lumea trebuie regândită fundamental și critic, aducând „arta în industrie”. Designul bun a devenit definit de minimalism și simplitate, această gândire și abordare estetică a designului a avut o influență imensă asupra designului rOtring.

1928 - Stiloul fara penita Signature

Primul stilou fără penita este dezvăluit. Modelul urma să fie numit cu afecțiune „Tiku” în întreaga lume. Designul combină regulatorul de debit de cerneală cu un vârf tubular și un fir de reglare. Rezultatul este un stilou clasic cu vârf de ac cunoscut de către loialiștii rOtring ca „Tintenkuli”.

1931 - Design patentat

Primul brevet pentru un stilou cu cerneală rOtring cu vârf tubular este acordat. Stilourile nu mai necesită un spațiu imens pe birou și începe o nouă eră a flexibilității.

1967 - Set de instrumente de desen

Debutează primul set de desene rOtring. Compasele și șabloanele completează seria de instrumente de desen și instrumente creative.

1968 - Micronorm

În 1968 rOtring și-a extins gama de stilouri tehnice și a lansat „micronorm” cu lățimi de linii conforme cu standardele pentru păstrarea în siguranță a desenelor pe microfilm.

1976 - Isograph Premium User Experience

Isograful rOtring este adăugat la gama de stilouri cu cerneală tehnică. Contactul de prindere patentat asigură o manevrare confortabilă și o experiență sporită a utilizatorului. In acelasi an rOtring achizitioneaza o parte din compania Walter Hebel KG din Kirchen și introduce prima sa tablă de desen produsă prin turnare prin injecție.

1979 - Tikky Tikky Tikky

Debutează primul creion mecanic cu mine fină rOtring Tikky! Precizia sa pentru desenele în creion este de neegalat în lumea tehnică. Este cunoscut în întreaga lume și este sinonim cu zona sa ergonomică de prindere ondulată.

1984 - ArtPen

Rotring ArtPen debutează. Stiloul pentru caligrafie se extinde pentru a ocupa o parte masivă a pieței instrumentelor de scris și arta a caligrafiei.

2010 - rOtring Rapid Pro

rOtring introduce noua serie Rapid Pro. Dispunând de un creion mecanic inovator de 2 mm cu mecanism de împingere și creioane cu mină fină cu mecanism de vârf de pernă și punct de alunecare tubular. Un instrument profesional perfect!

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 65

Set Descending Direction
 1. Pix Rotring Tikky
  Pix Rotring Tikky
  Pret:13,40- 18,50 RON

  De la 13,40 RON

 2. Creion mecanic Rotring Rapid
  Creion mecanic Rotring Rapid
  Nota:
  100%
  Pret:34,80- 35,00 RON

  De la 34,80 RON

Pagina
pe pagina
Intrebari si Raspunsuri
 1. Ce tipuri de creioane colorate există?

  10 people already voted for this question.

  1. Există mai multe tipuri de creioane colorate, incluzând creioane acuarelabile, pastel, permanente, ulei și ceară. Fiecare tip are caracteristici specifice, cum ar fi rezistența la apă, capacitatea de amestecare și textura.

 2. Ce sunt cariocile pe bază de alcool?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile pe bază de alcool sunt instrumente de desen care folosesc cerneală pe bază de alcool în locul apei sau altor solvenți. Acestea oferă o aplicare uniformă și fără pete, fiind populare în special în rândul ilustratorilor, artiștilor și designerilor grafici.

 3. Ce sunt culorile în ulei pentru pictură și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Culorile în ulei sunt un tip de vopsea folosit în pictură, care conțin pigmenți și un liant, de obicei ulei de in sau ulei de sofran. Ele sunt utilizate în pictura pe pânză, lemn, carton și alte suprafețe compatibile, fiind apreciate pentru consistența lor cremoasă și posibilitatea de a fi aplicate în straturi groase sau subțiri.

 4. Ce sunt markerele cu vopsea pe bază de solvenți și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Markerele cu vopsea pe bază de solvenți sunt instrumente de desen și pictură care conțin vopsea pe bază de solvenți în interiorul lor, fiind ideale pentru o varietate de aplicații pe suprafețe diverse precum metal, plastic, sticlă, piatră, lemn și ceramică.

 5. Ce sunt cariocile cu vopsea acrilica și la ce se folosesc?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile cu vopsea acrilica sunt instrumente de desen si pictura care contin vopsea acrilica în interiorul lor, fiind perfecte pentru o varietate de aplicatii, cum ar fi ilustrații, design grafic, pictura pe sticla, lemn, metal, plastic, ceramica si textile.

 6. Pe ce tipuri de suprafețe pot fi folosite cariocile Posca?

  10 people already voted for this question.

  1. Cariocile Posca pot fi utilizate pe o varietate de suprafețe, inclusiv hârtie, carton, lemn, plastic, sticlă, metal, ceramică, textile și chiar pe suprafețe precum skateboard-uri sau casti de biciclete.

 7. Ce este vopseaua acrilică?

  10 people already voted for this question.

  1. Vopselele acrilice sunt un culori pentru pictura realizate prin amestecarea pigmentilor cu polimeri sintetici emulsionati cu apă. Ele sunt în esență vopsele din plastic, care sunt solubile în apă și au calități bune de adeziv. Sunt foarte stabilie. Ele rezistă la oxidare și descompunere chimică și nu se îngălbenesc în timp.

 8. Cum aleg creioanele colorate potrivite pentru proiectul meu?

  9 people already voted for this question.

  1. Alegeti creioanele colorate în funcție de proiectul dumneavoastra, preferințe și buget. Acuarelabilele sunt excelente pentru efecte de acuarela, pastelurile pentru texturi fine, iar cele permanente pentru rezistență și durabilitate.

 9. Cum se utilizează cariocile pe bază de alcool?

  9 people already voted for this question.

  1. Pentru a utiliza cariocile pe bază de alcool, deschideți capacul și aplicați vârful pe hârtie sau alte suprafețe potrivite. Apăsați ușor și trasați linii sau umpleți zonele dorite cu culoare. Puteți suprapune straturi de culoare pentru a obține nuanțe și efecte diferite.

 10. Care este durata de uscare a culorilor în ulei?

  9 people already voted for this question.

  1. Culorile în ulei se usucă lent, în general, în câteva zile sau chiar săptămâni, în funcție de grosimea stratului de vopsea și condițiile de mediu, cum ar fi umiditatea și temperatura. Totusi, un tablou in culori ulei este considerat complet uscat (poate fi vernisat) dupa un an.