Rotring

1919 - Nașterea Bauhaus

Școala de artă și design Bauhaus a inspirat unificarea artei cu meșteșugurile, îmbrățișând în același timp noile tehnologii pentru producția de masă. Probabil cea mai celebră școală de design din istorie, gânditorii Bauhaus au simțit că lumea trebuie regândită fundamental și critic, aducând „arta în industrie”. Designul bun a devenit definit de minimalism și simplitate, această gândire și abordare estetică a designului a avut o influență imensă asupra designului rOtring.

1928 - Stiloul fara penita Signature

Primul stilou fără penita este dezvăluit. Modelul urma să fie numit cu afecțiune „Tiku” în întreaga lume. Designul combină regulatorul de debit de cerneală cu un vârf tubular și un fir de reglare. Rezultatul este un stilou clasic cu vârf de ac cunoscut de către loialiștii rOtring ca „Tintenkuli”.

1931 - Design patentat

Primul brevet pentru un stilou cu cerneală rOtring cu vârf tubular este acordat. Stilourile nu mai necesită un spațiu imens pe birou și începe o nouă eră a flexibilității.

1967 - Set de instrumente de desen

Debutează primul set de desene rOtring. Compasele și șabloanele completează seria de instrumente de desen și instrumente creative.

1968 - Micronorm

În 1968 rOtring și-a extins gama de stilouri tehnice și a lansat „micronorm” cu lățimi de linii conforme cu standardele pentru păstrarea în siguranță a desenelor pe microfilm.

1976 - Isograph Premium User Experience

Isograful rOtring este adăugat la gama de stilouri cu cerneală tehnică. Contactul de prindere patentat asigură o manevrare confortabilă și o experiență sporită a utilizatorului. In acelasi an rOtring achizitioneaza o parte din compania Walter Hebel KG din Kirchen și introduce prima sa tablă de desen produsă prin turnare prin injecție.

1979 - Tikky Tikky Tikky

Debutează primul creion mecanic cu mine fină rOtring Tikky! Precizia sa pentru desenele în creion este de neegalat în lumea tehnică. Este cunoscut în întreaga lume și este sinonim cu zona sa ergonomică de prindere ondulată.

1984 - ArtPen

Rotring ArtPen debutează. Stiloul pentru caligrafie se extinde pentru a ocupa o parte masivă a pieței instrumentelor de scris și arta a caligrafiei.

2010 - rOtring Rapid Pro

rOtring introduce noua serie Rapid Pro. Dispunând de un creion mecanic inovator de 2 mm cu mecanism de împingere și creioane cu mină fină cu mecanism de vârf de pernă și punct de alunecare tubular. Un instrument profesional perfect!

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 67

Set Descending Direction
Pagina
pe pagina