Raphael

La Paris, foarte aproape de Pontul Neuf, Parent și-a fondat atelierul de pensule în anul 1793. Compania a prosperat în ciuda incertitudinilor Revoluției, Imperiului și Restaurației. Gerard a continuat activitatea din 1820 până în 1825, urmat de Leferme din 1825 până în 1847 și de Renard din 1847 până în 1859. În 1859, la vârsta de 34 de ani, Charles Sauer a cumpărat compania și a mutat-o ​​de la Paris la Oinville, la 50 km distanță.

Din 1895 până în 1900, fiul său, Max Auguste Sauer, a construit o fabrică de aburi extrem de modernă, în Hardricourt, lângă Oinville. În 1925, fabricarea de pensule fine a fost transferată la Saint-Brieuc de către Max Sauer (junior).
După moartea lui Max Sauer în 1960, compania Max Sauer, condusă de Michel și Gérard Sauer, a fost transferată în 1967 într-o nouă fabrică, extinsă în 1973 și 1987 împreună cu o altă adăugare în 1991.
Materialele pentru artiști Berge, (din 1920): produse de pânză - rulouri, pre-întinse, plăci de pânză, precum și culorile artiștilor, hârtiile de artă și alte materiale pentru artiști de la Sennelier (din 1887), sunt acum fabricate
și distribuite pe diferitele site-uri din Bretania.

Cu a cincea generație, succesiunea companiei este acum reprezentată de Jean-Roch Sauer din 1975.
și de Eric Sauer din 1987. Inovația, cercetarea și dezvoltarea sunt combinate cu tradiția și toate know-how-urile. Rigoarea familiei în management, lucrul în echipă, calitatea optimă și serviciul pentru toți clienții rămân prioritățile Companiei „Max Sauer sas”.

În zilele noastre, pensulele Raphaël sunt realizate datorită unui know-how transmis între diferite generații și de dragul calității.

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 52

Set Descending Direction
 1. Set pensule pentru pictura Raphael 10530
  Set pensule Aquarelle & Goauche P10530
  Nota:
  40%
  Pret:
  24,50 RON
 2. Pensule Raphael Textura 292
  Pensule Raphael Textura 292
  Nota:
  100%
  Pret:41,50- 72,50 RON
 3. Set 3 pensule Campus Watercolor M
  Set 3 pensule Campus Watercolor M
  Nota:
  100%
  Pret:
  19,50 RON
 4. Set 3 bidinele
  Set 3 bidinele Campus
  Nota:
  80%
  Pret:
  46,00 RON
 5. Pensule Softaqua Flat 296
  Pensule Softaqua Flat 296
  Nota:
  100%
  Pret:41,50- 57,00 RON
 6. Set de pensule late Raphael
  Set de pensule late Raphael
  Nota:
  100%
  Pret:
  47,50 RON
 7. Set 3 pensule Raphael Hobby M
  Set 3 pensule Campus Hobby M
  Nota:
  100%
  Pret:
  19,50 RON
 8. Pensula D'artigny Flat 3590 - detaliu
  Pensule D'artigny Bright 3590
  Nota:
  100%
  Pret:18,00- 89,00 RON
 9. Set 3 Bidinele Sintetice
  Set 3 pensule late Raphael P10535
  Nota:
  100%
  Pret:
  47,50 RON
 10. Set 3 pensule Raphael Hobby S
  Set 3 pensule Campus Hobby S
  Nota:
  100%
  Pret:
  14,50 RON
 11. Set 3 pensule Campus Hobby XL
  Set 3 pensule Campus Hobby XL
  Nota:
  100%
  Pret:
  29,00 RON
 12. Set cu 3 pensule Campus Acryl XL
  Set cu 3 pensule Campus Acryl XL
  Nota:
  100%
  Pret:
  29,00 RON
 13. Set 3 pensule Raphael Oil XL
  Set 3 pensule Campus Oil XL
  Nota:
  100%
  Pret:
  29,00 RON
 14. Pensule Raphael Oleo Flat
  Pensule Raphael Oleo Flat
  Nota:
  100%
  Pret:28,50- 120,50 RON
Pagina
pe pagina
Intrebari si Raspunsuri
 1. Ce este vopseaua acrilică?

  10 people already voted for this question.

  1. Vopselele acrilice sunt un culori pentru pictura realizate prin amestecarea pigmentilor cu polimeri sintetici emulsionati cu apă. Ele sunt în esență vopsele din plastic, care sunt solubile în apă și au calități bune de adeziv. Sunt foarte stabilie. Ele rezistă la oxidare și descompunere chimică și nu se îngălbenesc în timp.

 2. Care sunt principalele avantaje și dezavantaje ale acrilicelor?

  9 people already voted for this question.

  1. Culorile acrilice se usucă rapid. Acesta este atât un avantaj, cât și un dezavantaj.

   Avantajul unui timp de uscare rapid este ca puteti aplica multe straturi de vopsea intr-un timp scurt. Artistii pot folosi foarte eficient tehnicile de glazurare si stratificare atunci cand folosesc culori acrilice. Straturile de vopsea se leaga foarte bine unele de altele datorita proprietatilor adezive foarte bune.

   Un alt avantaj este solubilitatea lor in apa, deoarece aceasta permite o curatare mai usoara si reduce nevoia de a folosi substante chimice care pot crea vapori nocivi.

   Dezavantajul vopselelor care se usuca rapid este ca exista putin timp in care un artist poate manipula vopseaua inainte ca aceasta se se usuce. Pentru a contracara acest dezavantaj, exista mai multe mediumuri acrilice care pot incetini timpul de uscare, le pot creste transparenta sau pot ajuta un artist sa obtina efecte grosiere de impasto cu vopsele acrilice.

   Culorile acrilice se usuca rapid deoarece sunt pe baza de apa. Timpul de uscare al acestora este defpat timpul necesar pentru evaporarea apei. In consecinta, vara acestea se vor usca mai rapid.

 3. Care este diferența dintre acuarelele in godete si cele in tuburi?

  1. Acuarelele in godete sunt blocuri solide de vopsea. Udati-le putin si vor fi gata de utilizare. Godetele sunt perfecte pentru pictura in aer liber si lucrarile la scara mica, si sunt foarte usor de transportat.

   Tuburile de acuarela au o consistenta pastosa si trebuie diluate cu apa pe o paleta pentru o amestecare usoara. Daca tuburile de acuarela s-au uscat pe o paleta, acestea pot fi reudate cu o pensula cu apa sau prin pulvrizarea apei pe paleta. Puteti turna acuarela din tub in godete si sa le lasati sa se usuce. Acestea se vor comporta ca niste veritabile acuarele in godete. Tuburile sunt grozave pentru lucrari la scara larga sau pentru laviuri mari si saturate de culoare.

 4. Acuarelele in godete sunt pentru pictorii profesionisti?

  1. Absolut! La fel ca în cazul tuburilor de acuarela, atât acuarelele de nivel profesional sau cele pentru studenti sunt disponibile atat in tuburi cat si in godete. Acuarelele in godete sunt foarte populare printre pictorii ce picteaza mai des în aer liber, deoarece sunt atât de usor de transportat si sunt perfecte pentru a picta peisaje.

 5. De ce dilueaza pictorii acuarelele?

  1. Subtierea sau diluarea acuarelelor este cheia pentru a crea fluxul si transparenta caracteristice picturii cu acuarele. De asemenea, din cauza slabiciunii liantului, este important sa subtiati acuarele într-o oarecare masura deoarece acestea se vor crapa daca sunt aplicate in strat prea gros.

 6. Ce fel de alb ar trebui sa aleg cand pictez cu acuarele?

  1. În mod tradițional, culoarea alba nu este folosita într-o acuarela. Albul din pictura provine din albul hârtiei.

   Daca alegeti sa utilizati acuarela alba, albul chinezesc, realizat din pigment de oxid de zinc si albul de titan sunt cele mai comune doua culori. Artistii folosesc acuarela alba pentru a adauga lumini si pentru a estompa culorile prea puternice. Albul chinezesc tinde sa fie translucid sau semi-opac, în timp ce albul de titan este mai opac.

 7. Care este diferența dintre acuarelă și guașă?

  1. Acuarela este transparenta, iar guasa este opaca. Guasa poate fi aplicata în culori solide, permitând artistului sa picteze în straturi, de la închis la deschis. La fel ca acuarela, guasa poate fi reactivata cu o pensula cu apa.

 8. Care sunt avantajele picturii cu acuarele?

  1. Acuarelele sunt culori pe baza de apa, asa ca se usuca foarte repede. Acest lucru face ca pictura in aceste culori sa fie foarte convenabila. Pentru ca sunt solubile în apa, acuarelele sunt usor de curatat - aveti nevoie doar de apa si sapun în majoritatea cazurilor.

 9. Ce suprafete sunt potrivite pentru pictura în acuarela?

  1. Cea mai folosita suprafata este hartia de acuarela dar se poate folosi si pergamentul, placile gesso board, hartia de orez sau matasea.

 10. Ce pensule ar trebui sa folosesc pentru pictura in acuarela?

  1. Trei caracteristici sunt luate in considerare pentru a evalua performantele unei pensule de acuarela: cata apa/culoare retine pensula; pensula are si mentine un varf sau o margine ascutita si daca parul pensulei revine la forma initiala.

   In mod traditional, cele mai bune pensule pentru acuarela sunt realizate cu par de jder Kolinsky. Kolinsky este considerat cel mai bun par de jder. O alta optiune este parul de veverita, care retine mai multa apa decat parul de jder dar nu isi revine la forma initiala asa cum o face cel dintai. Parul de ponei sau de capra sunt alternative mai economice.

   In ultimii ani pensulele cu par sintetic au cunoscut un avans urias, astfel incat noile generatii de pensule sintetice pentru acuarele au o capacitatea mai mare de retinere a culorii, un varf mai precis si o mai mare putere de revenire la forma initiala. In plus noile pensule sintetice pentru pictura cu acuarele au un pret mai redus fata de traditionalele pensule de veverita sau de jder.