5 modalitati creative de expunere a picturilor tale favorite

5 Modalitati Creative De Expunere A Picturilor Tale Favorite -

Picturi Creative
Atunci cand te gandesti la expunerea picturilor sau desenelor tale in propria locuinta, primul lucru care iti vin in minte sunt, cu siguranta, clasicele rame foto. Exista insa modalitati mult mai creative si interesante de a pune la vedere operele de arta personale, chiar daca ramele foto au un aspect clasic si de bun gust.
Iata cum puteti expune picturile si desenele favorite:
1. Desene „la uscat”
Desene La Uscat
O sarma de rufe improvizata, prinsa pe unul dintre pereti, poate servi drept suport pentru proiectele tale preferate. Plaseaza doua cuie pe perete, la distanta dorita, in functie de cate desene iti doresti sa expui, apoi prinde o sfoara de cuie in culoarea pe care o preferi. Agata desenele de sfoara cu ajutorul unor clesti de rufe, pe care ii poti vopsi, de asemenea, astfel incat sa se asorteze cu decorul casei tale.
 
2. Picturi incununate
Picturi Incununate
O cununa de flori „asortata” unei picturi watercolor prinsa direct de cununa si expusa fie pe perete, fie pe un raft in biblioteca.
 
3. Galerie pe perete
Galerie De Perete
Daca stilul decorativ al locuintei tale este usor industrial ori, din contra, jucaus, poti expune lucraruile artistice pe perete la fel cum, odinioara, expuneai posterele cu artistii favoriti – lipindu-le cu banda adeziva. Taie banda adeziva in fasii mai lungi decat lungimea colii sau panzei pe care ai pictat ori desenat si lipeste-o pe lungime, atat sus, cat si jos. Pentru un aspect industrial, alege banda adeziva neagra sau gri, iar pentru un aspect jucaus opteaza pentru banda adeziva colorata. Repeta procesul pana cand obtii o galerie pe gustul tau.
 
4. Raft artistic
Raft Artistic
Daca ai deja rafturi montate in casa, le poti transforma, cu usurinta, in suporturi pentru arta ta. Sprijina tablourile de perete si aseaza-le, grupate, pe raft. Alterneaza culorile, texturile si marimile tablourilor plasandu-le unul in fata celuilalt. Acest suport este ideal pentru lucrarile pe panza, insa pot merge de minune si in cazul desenelor pe hartie.
 
5. Arta mobila
Arta Mobila
O alta idee fantastica de a expune operele de arta preferate, mai ales daca acestea sunt realizate pe hartie, este suspendarea lor pe perete. Poti un alege bat din lemn pe care il poti transforma, cu putina indemanare, intr-un suport pentru picturile tale. Acest accesoriu arata foarte bine deasupra patului, in dormitor, avand un aspect jucaus si usor boem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.