Top 5 sfaturi practice prentru realizarea unei picturi abstracte

Frumusetea unei arte abstracte este ca aceasta ramane libera, indiferent de tipul pictorului. Totusi, exista o modalitate corecta si una gresita pentru a realiza o pictura abstracta. Valorile de forma, linie, contrast, culoare, pozitie si tonul folosit sunt fundamentale. Cu toate acestea, este vital ca si artist sa folositi libertatea de exprimare si sa explorati vopseaua. Daca va apropiati de acest stil de pictura, urmatoarele sfaturi va ajuta sa produceti un tablou cu o arta abstracta de care sa va bucurati la fel de mult ca si valoarea in sine a artei.

    1. Fiti liber. Asigirati-va ca exista o multime de materiale asezate pe jFii Liberos, pe podea, in scopul de a crea ceva cat mai liber posibil. Este vital sa aveti liberatea de a va exprima, fara a fi limitat la a nu murdari sau la un spatiu mai restrans. Purtati
      haine vechi si amintiti-va cum era in copilarie cand intocmeati tablouri cu arta abstracta pentru gradinita.

 

    1. ConcentrareConcentrati-va. Eliberati gandurile de la facturi, treburi casnice sau
      responsabilitatile familiale. Este timp si pentru acestea, insa, acum trebuie sa contemplati la ceva ce va aduce bucurie, un sentiment de maiestrie. Alegeti o muzica care va bucura sufletul si sustineti-o printr-o pictura a unui tablou de abandon.

 

    1. Nu asteptati nimic de la arta. Se spune ca trebuie sa depasiti toate asteptarile. Lasati imaginatia sa picteze un mar sau un desen in portocaliu. Nu va preocupati de panza alba sau de vopselele acrilice, nici macar de sevalet. Daca stiti ca albul este nevoia de a acoperi o stare, atunci folositi mai mult alb in exprimare. Puteti incepe pictura abstracta prin aplicarea unei singure culori pe panza, inainte de a acoperi cu alte culori. Apoi, incepeti prin a pune culori pentru mai mult sentiment sau pentru a crea un contur puternic picturii.

 

    1. Ultimul si cel mai util sfat este sa folositi mai multa culoare sau sa pictati cu mainile. Scapati de grija curateniei sau a murdariei de pe fata si haine si Picteaza Cu Mainileprovocati-va la ceva nou, la o pictura abstracta fabuloasa.

 
In materie de picturi abstracte, folositi si culori tempera de buna calitate. De altfel, in conceperea unui tablou abstract aveti nevoie si de guase TemperaTempera Renesans One Renesans One sau de Sargent. Daca ati optat sa realizati o pictura abstracta in camera pe o panza de mari dimensiuni, atunci culorile tempera Redimix sau
setul de guase Ready Opaque va stau la dispozitie.
Intotdeauna arta a fost un mijloc de exprimare, un mijloc de a vedea frumusetea naturii, dar si un mijloc de evadare de rutina zilnica.

2 thoughts on “Top 5 sfaturi practice prentru realizarea unei picturi abstracte

  1. Amalia says:

    Vrei sa ne spui ce avem nevoie pentru a picta un tablou abstract? Adica tot de la A LA Z. vreau sa cumpăr totul nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.