Loading...

Adeziv spray MTN - repozitionabil

  • : Montana

    Nu mulți oameni știu asta, dar primele reviste de graffiti au dus la nașterea acestui brand de vopsea special conceputa pentru artistii graffiti. Asa s-au cunoscut Kapi, Moockie si Jordi Rubio. In 1994 acestia au pus bazele fabricii de vopsele spray din Barcelona sub marca Montana. In scurt timp Montana a devenit un etalon al calitatii in toata lumea.

    Cele mai cunoscute produse Montana sunt MTN 94, Hardcore si Montana Waterbased.

  • Vezi mai multe de la montana
SKU
EX014PR1086
In Stoc
66,00 RON

Adezivul spray repoziționabil MTN PRO este un adeziv special pentru lucrările de aranjare și compoziție, deoarece permite dezlipiri multiple. Adezivul oferă îmbinări instantanee, sigure și repoziționabile, care nu devin fragile în timp.

Adezivul repoziționabil este transparent, nu se încrețește, nu patează și nu se îngălbenește în timp. Unele dintre utilizările sale includ lipirea repoziționabilă a elementelor de birou ușoare, permițându-le să fie ajustate în mod repetat, sau fixarea temporară a modelelor în timpul tăierii și fixarea pieselor în timpul procesului de fashion design, deoarece este un produs transparent care nu lasă urme pe țesături.

Poate fi aplicat și pe suprafețe poroase, hârtie, carton, țesături, precum și pe suprafețe netede, cum ar fi foi de plastic și metal etc...

Informatii suplimentare
SKUEX014PR1086
EAN8427744156299
MarcaMontana
Forma de prezentareproduse individuale
Info400 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Adeziv spray MTN - repozitionabil
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna
Alti clienti au vizitat si