Loading...

Adeziv UHU Hart

SKU
771023

Adeziv universal transparent, rapid ce realizeaza lipiri puternice. Acest adeziv lipeste materiale precum lemnul de balsa, sau alte specii de lemn, de asemeni lipeste su succes si metal sau anumite materiale plastice. Dupa uscare devine transparent. Nu contine solventi. Este rezistent la apa, ulei, grasimi, acizi diluati si solutii alcaline. Nu este indicat pentru PE/PP si polistiren expandat.

In Stoc
21,50 RON

UHU Hart este un adeziv universal transparent, rapid si foarte puternic, recomandat in special pentru lemnul balsa sau alte specii lemnoase. De asemenea, se comporta bine si in combinatii cu metalul si cu anumite materiale plastice. Dupa uscare devine transparent si foarte puternic. Nu contine solventi. Adezivul este rezistent la apa, ulei, grasimi, acizi diluati si solutii alcaline. Nu este indicat pentru PE/PP si polistiren expandat.

Ideal pentru asamblarea partilor mici in aeromodelism, creatii artizanale si reparatii casnice.

Aplicare: Suprafetele trebuie sa fie curate, uscate si degresate. Daca suprafetele sunt fine, smirgheluiti-le inainte de aplicarea adezivului. Adezivul se aplica in strat subtire pe una din suprafete. Uniti imdeiat cele doua suprafete si apoi fixati-le. Daca suprafetele sunt dure, cu pori inchisi, aplicati adezivul pe ambele parti, lasati sa se usuce, apoi aplicati un nou strat de adeziv pe una din suprafete, imbinandu-le in final.

Specificatii
SKU771023
EAN4026700454956
MarcaUHU
Forma de prezentareproduse individuale
Info35 gr.
Publica review-ul tau
Recenzati:Adeziv UHU Hart
Nota Acordata