Loading...

Adeziv Super Glue Professional

  • : Bison

    CINE SPUNE ADEZIV, SPUNE BISON.
    Bison face parte din viata fiecaruia dintre noi datorită gamei sale de produse fără egal. Pentru cei mai pretentiosi dintre cei indemanatici. Bison lipeste, asigura, repara, asambleaza și etanșeaza. În interior, în aer liber, în grădină, în rulotă și pe barcă.

  • Vezi mai multe de la bison
SKU
401009
Indisponibil
15,50 RON

Adeziv cianoacrilat lichid in sticla. Adeziv de calitate profesionala, transparent, pentru uz universal. Este foarte rezistent, cu uscare rapida si vine intr-un ambalaj cu pipeta neblocabila, pentru o refolosire usoara. De asemeni, ambalajul prezinta si protectie pentru impotriva folosirii de catre copii. 

Aplicare: Suprafetele trebuie sa fie curate, fara praf, uscate si degresate. De asemeni, ele trebuie sa se potriveasca perfect. Aplicati o cantitate moderata de adeziv pe una din suprafete. Asamblati imediat. Apasati ferm timp de 10-60 sec. Utilizabil dupa 2-5 min. Nu folositi la temperaturi mai mici de +10˚ C.

Lipeste majoritatea materialelor sintetice, metal, bijuterii, cauciuc, portelan, piele, carton, plastic, lemn si pluta. Pentru suprafete poroase folositi Super Glue Gel. 

 

Informatii suplimentare
SKU401009
MarcaBison
Forma de prezentareproduse individuale
Info7,50 gr.
Publica review-ul tau
Recenzati:Adeziv Super Glue Professional
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna