Adeziv pt. metal UHU Metall

SKU
771066

UHU Metall este un adeziv vascos ce lipeste metal sau aliaje precum aluminiu sau otel intre ele sau cu lemn, sticla piele, cauciuc si plastic. Acest adeziv nu lipeste polietilena, polipropilena, PVC moale sau polistiren expandat.

In Stoc

Adeziv pentru metal foarte rapid, tixotropic (nu curge). Adera perfect pe suprafete netede si este indicat in mod special pentru lipiri verticale si pentru aplicari desupra capului. Pelicula de adeziv este elastica, preia tensiunea intre materiale, este rezistenta la apa, uleiuri, acizi diluati si solutii alcaline.

Aplicare: Suprafetele trebuie sa fie curate, fara praf, uscate si degresate. Adezivul se intinde pe ambele suprafete, apoi lasandu-se sa se usuce fara sa imbinati partile pentru aprox. 10 min.  Dupa aceea fixati partile si presati  ferm. Corectiile ulterioare nu mai sunt posibile.

Recomandat pentru metale si aliaje din metale (otel, aluminiu) in combinatie cu lemn, sticla, piele, cauciuc si plastic. Nu este indicat pentru polietilena, polipropilena, PVC moale si polistiren expandat.

Atentie: Forta si nu durata presiunii exercitate este determinanta pentru calitatea lipiturii!

Se comercializeaza in tuburi contine 33ml. de adeziv.

 

Specificatii
SKU771066
MarcaUHU
Forma de prezentareproduse individuale
Info33 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Adeziv pt. metal UHU Metall
Rating-ul tau