Loading...

Adeziv Bison Epoxy Repair Universal

SKU
400031

Bison Epoxy repair este un chit epoxidic pentru reparatii sau reconditionari. Dupa intarire acest chit este foarte dur si rezistent la umezeala. Nu se contracta si este rezistent la substante chimice. Poate fi gaurit cu burghiu, slefuit, sablat sau taiat cu fierastraul.

In Stoc

Adeziv epoxidic bicomponent de inalta calitate, foarte puternic, rezistent la umiditate. Pentru 1001 reparatii si reconditionari dificile si permanente, atat pentru uz interior cat si pentru uz exterior. Intarit, adezivul poate fi folosit pentru aplicatii in zone umede si la aplicatii subacvatice. Nu se deformeaza, nu rugineste, nu se contracta, rezistent la temperatura si substante chimice. Poate fi prelucrat mecanic prin gaurire, taiere, slefuire, sablare, filetare si poate fi vopsit dupa ce s-a intarit. 

Mod de folosire: Suprafetele trebuie sa fie curate, uscate, lipsite de praf si degresate. Taiati cantitatea dorita din baton. Amestecati bine pana se obtine o pasta de culoare omogena. Asamblati partile, presati cu putere si modelati cu un cutit adezivul in interval de 3-4 min de la aplicare. Procesul de intarire va fi complet dupa 24 ore. Indepartati amprentele degetelor cu apa inainte ca adezivul sa se intareasca.

Lipeste, umple si astupa crapaturi si gauri in piatra, lemn, metal si mase plastice. Este ideal pentru aplicatii casnice, barci, autoturisme, rulote, unelte si scule. Nu lipeste polietilena (PE), polipropilena si PTFE.

Cantitate 56 gr.

Specificatii
SKU400031
MarcaBison
Forma de prezentareproduse individuale
Info56 gr.
Publica review-ul tau
Recenzati:Adeziv Bison Epoxy Repair Universal
Nota Acordata