Loading...

Adeziv universal UHU Twist & Glue

SKU
771002

Adeziv universal cu un sistem de aplicare ce primite realizarea de puncte, linii subtiri sau gruase. Lipeste portelan, lemn, metal, sticla, ceramica, plexiglas, pasla, piele, pluta, tesaturi, carton, hartie si styrofoam (polistiren extrudat). Nu este indicat pentru fotografii. Adezivul Twist & Glue este recomandat pentru reparatii in gospodarie, lucrari creative de artizanat, mestesugaresti, la scoala sau la birou. Se poate spala la 60C - se poate reumple.

Indisponibil

Rapid • Permanent • Curat • Transparent • Fara solvent

Adezivul universal UHU Twist & Glue are un sistem unic cu 3 variante de aplicare (punctat, linii subtiri sau linii groase pentru suprafete mari). Prin rasucire, varful precis se transforma intr-un oval ingust sau lung. Adezivul Twist & Glue este ideal pentru reparatii in gospodarie, lucrari creative de artizanat, mestesugaresti, la scoala sau la birou. Se poate spala la 60C - se poate reumple.

Lipeste portelan, lemn, metal, sticla, ceramica, plexiglas, pasla, piele, pluta, tesaturi, carton, hartie si styrofoam (polistiren extrudat). Nu este indicat pentru fotografii.

 

Specificatii
SKU771002
MarcaUHU
Forma de prezentareproduse individuale
Info40 gr.
Publica review-ul tau
Recenzati:Adeziv universal UHU Twist & Glue
Nota Acordata