Loading...

Silicon RTV OOMOO 25 - TRIAL KIT

SKU
82241
Indisponibil
191,10 RON

Fara Vacuum - Fara cantar - Usor de folosit... OOMOO 25 este un silicon bicomponent de condensatie cu un raport de amestecare volumetric de 1-1. Acest silicon are o vascozitate scazuta pentru o mai usoare amestecare si turnare (nu este necesara eliminarea bulelor cu o instalatie de vacuum).

OOMOO 25 vulcanizeaza la temperatura camerei cu o contractie neglijabila. Are un timp de mixare de 15 minute. Timpul de vulcanizare este de 75 minute.

Pentru incepatori - siliconul OOMOO 25 nu are o rezistenta mare la rupere. Acesta este indicat pentru realizarea matritelor simple, din una sau doua piese. In cazul in care aveti nevoie de un silicon cu rezistenta mare la rupere, recomandam siliconul Mold Star sau Dragon Skin.

Siliconul OOMOO 25 se preteaza pentru o varietate de aplicatii artistice sau industriale precum realizarea mulajelor dupa sculpturi, reproducerea prototipurilor, turnarea pieselor din ciment, rasini sau ceara. Siliconul OOMOO este de asemeni indicat pentru incapsularea diverselor instalatii electrice pentru a le proteja de umiditate.

Proprietati:

  • raport de mixare simpla, fara cantar, de 1:1 (volum)
  • vascozitate redusa pentru o amestecare si turnare simpla

Specificatii
SKU82241
EAN82241-20050470
MarcaSmoothOn
Forma de prezentareproduse individuale
Infogreutate neta: 1,27 Kg
Publica review-ul tau
Recenzati:Silicon RTV OOMOO 25 - TRIAL KIT
Nota Acordata