Loading...

Adeziv matrite din silicon Sil-Poxy 85 gr

SKU
95310A
Indisponibil
213,50 RON

Sil-Poxy este un adeziv mono-component creat special pentru a lipi matritele din silicon RTV Smooth-On intre ele sau de alte suprafete inclusiv anumite materiale plastice, ceramica, materiale textile, etc.

Adezivul Sil-Poxy creaza o zona de lipire purernica, flexibila. Poate fi colorat cu ajutorul pigmentilor Silc-Pig. Lipitura este rezistenta la intemperii, umezeala, UV sau temperaturi inalte.

Adezivul Sil-Poxy poate fi utilizat la lipirea matritelor rupte sau la lipirea diverselor componente ale mastilor din silicon sau ale protezelor.

Adezivul intarit este prietenos cu pielea umana. IMPORTANT - nu turnati adeziv lichid pe piele.

Specificatii
SKU95310A
EAN95310A-1905155
MarcaSmoothOn
Forma de prezentareproduse individuale
detalii tehnice

Instructiuni

Securitate - folositi intr-o incapere ventilata. Purtati ochelari de protectie, maneci lungi si manusi din cauciuc pentru a reducerea la minim a riscului de contaminare.

Depozitati si utilizati adezivul la temperatura camerei (23°C). Acest produs are o durata perioada de depozitare limitata si ar trebui folosit cat mai repede posibil.

O suprafata curata uscata este esentiala pentru o lipire de durata. Daca este posibil raschetati suprafata si curatati cu o carpa imbibata cu solvent inainte de lipire.

Deoarece fiecare lipire este diferita, recomandam realizarea unui test inainte de a determina daca suprafetele se preteaza la lipirea cu acest adeziv.

Eliberarea adezivului - Stoarceti tubul avand grija sa nu lasati aerul sa intre in tub inainte de a pune capacul la loc. Puneti capacul imediat dupa ce ati stors tubul.

Aplicare - Aplicati adezivul pe suprafata si pe partile mate. Acesta ca incepe sa vulcanizeze in aproximativ 5 minute. Piesele pot fi manipulate dupa o ora, in functie de temperatura si umiditate. Lipirea completa se va realiza dupa 24 de ore.

Curatare - Adezivul nevulcanizat poate fi eliminat de pe suprafate cu alcool isopropilic. Nu turnati alcool isopropilic pe suprafetele din silicon.

Publica review-ul tau
Recenzati:Adeziv matrite din silicon Sil-Poxy 85 gr
Nota Acordata