Loading...

Silicon RTV DRAGON SKIN 10 AF - KIT 1L

SKU
78441
In Stoc
255,00 RON

Siliconul Dragon Skin™ de la Smooth On este un silicon RTV lichid utilizat pentru o varietate de aplicații, de la crearea de efecte de piele și alte efecte speciale de film până la realizarea de matrițe de producție pentru turnarea unei varietăți de materiale.

Datorită proprietăților fizice superioare și flexibilității siliconului RTV Dragon Skin™, acesta este, de asemenea, utilizate pentru proteze medicale și aplicații de amortizare. Cauciucurile siliconice Dragon Skin™ sunt, de asemenea, utilizate pentru o varietate de aplicații industriale și au o gamă de temperatură de serviciu constantă de la -65°F la +450°F (-53°C la +232°C)

Caracteristici

Dragon Skin™ 10 AF este un silicon anti-fungic potrivit pentru realizarea unei varietăți de configurații de dispozitive de amortizare sigure pentru piele, care rezistă ciupercilor pentru aplicații ortopedice și ortopedice.

Material versatil cu efecte speciale testat în timp – Moale, super-puternic și elastic, Dragon Skin™ este folosit în întreaga lume pentru a produce efecte spectaculoase pentru piele și creaturi. Un număr infinit de efecte de culoare pot fi obținute prin adăugarea de pigmenți siliconici Silc Pig™ sau pudre de efecte Cast Magic™. Cauciucul întărit poate fi vopsit și cu sistemul Psycho Paint™. Materialul întărit este sigur pentru piele și certificat de un laborator independent.

Ușor de utilizat – siliconii Dragon Skin™ sunt amestecați 1A:1B în funcție de greutate sau volum. Cauciucul lichid poate fi diluat cu Silicone Thinner™ sau îngroșat cu THI-VEX™. Cauciucul se întărește la temperatura camerei (73°F/23°C) cu o contracție neglijabilă. Degazarea în vid este recomandată pentru a minimiza bulele de aer în cauciucul întărit.

Silicoanele Dragon Skin™ 10 sunt clasificate la flacără conform specificației UL-94 HB și îndeplinesc clasificarea B1 pentru testul de incendiu GB 8624-2012 pentru materiale și produse de construcții (nu include formulele „NV”).

Specificatii
SKU78441
EAN751635391413
MarcaSmoothOn
Forma de prezentareseturi
detalii tehnice

Instrucțiuni
Siguranță – Utilizați într-o zonă bine ventilată (ventilație „dimensiunea camerei”). Purtați ochelari de protecție, mâneci lungi și mănuși de cauciuc pentru a minimiza riscul de contaminare. Purtați numai mănuși de vinil. Mănușile din latex vor inhiba întărirea cauciucului. Păstrați și utilizați materialul la temperatura camerei (73°F/23°C). Temperaturile mai calde vor reduce drastic timpul de lucru și timpul de întărire. Depozitarea materialului la temperaturi mai calde va reduce, de asemenea, durata de valabilitate a materialului neutilizat. Aceste produse au o perioadă de valabilitate limitată și trebuie utilizate cât mai curând posibil. Recipientele pentru amestecare trebuie să aibă părțile drepte și un fund plat. Bețișoarele de amestec trebuie să fie plate și rigide, cu margini definite pentru a răzui părțile laterale și inferioară a recipientului de amestecare.

Inhibarea întăririi – Cauciucul siliconic cu întărire prin adăugare poate fi inhibat de anumiți contaminanți în sau pe modelul care urmează să fie modelat, rezultând lipiciune la interfața modelului sau o lipsă totală de întărire în toată matrița. Latexul, siliconul cu staniu, argilele sulfuroase, anumite suprafețe din lemn, poliesterul nou turnat, epoxidic, cauciucul siliconic cu staniu sau cauciucul uretan pot provoca inhibare. Dacă compatibilitatea dintre cauciuc și suprafață este o problemă, se recomandă un test la scară mică. Aplicați o cantitate mică de cauciuc pe o zonă necritică a modelului. Inhibarea a avut loc dacă cauciucul este gumos sau neîntărit după ce a trecut timpul de întărire recomandat. Deoarece nu există două aplicații identice, se recomandă o mică aplicație de testare pentru a determina potrivirea pentru proiectul dvs. dacă performanța acestui material este în discuție.

Pentru a preveni inhibarea, una sau mai multe straturi de lac acrilic transparent aplicate pe suprafața modelului sunt de obicei eficiente. Lăsați orice agent de etanșare să se usuce complet înainte de a aplica cauciucul. Notă: Chiar și cu un etanșant, siliconii de platină nu vor funcționa cu argile de modelare care conțin cantități mari de sulf. Faceți un test la scară mică pentru compatibilitate înainte de a utiliza în proiectul dvs.

Aplicarea unui agent de degajare - Deși de obicei nu este necesar, un agent de decuplare va ușura deformarea atunci când se toarnă în sau peste majoritatea suprafețelor. Ease Release™ 200 este un agent de eliberare dovedit pentru realizarea matrițelor cu cauciuc siliconic. Produsele Mann Ease Release™ sunt disponibile de la Smooth-On sau de la distribuitorul dumneavoastră Smooth-On. IMPORTANT: Pentru a asigura o acoperire completă, periați ușor agentul de degajare cu o perie moale pe toate suprafețele modelului. Urmați cu un strat de ceață ușoară și lăsați agentul de degajare să se usuce timp de 30 de minute. Dacă există vreo întrebare cu privire la eficacitatea unei combinații de etanșare/agent de degajare, trebuie efectuat un test la scară mică pe o suprafață identică pentru încercare.

Măsurarea și amestecarea - Înainte de a începe, amestecați bine partea B. După ce ați distribuit cantitățile necesare de Părți A și B în recipientul de amestecare (1A:1B în volum sau greutate), amestecați bine timp de 3 minute, asigurându-vă că răzuiți părțile laterale și fundul recipientului de amestecare de mai multe ori. După amestecarea părților A și B, se recomandă degazarea în vid pentru a elimina orice aer prins în cauciucul lichid. Pompa dvs. de vid trebuie să tragă cel puțin 29 inchi de mercur (sau 1 bar / 100 KPa). Lăsați suficient spațiu în recipient pentru expansiunea materialului. Aspirați materialul până când se ridică, se rupe și cade. Aspirați timp de 1 minut după ce materialul cade.

Pentru cele mai bune rezultate, turnați amestecul într-un singur loc în cel mai de jos punct al câmpului de izolare. Lasă cauciucul să-și caute nivelul în sus și peste model. Un debit uniform va ajuta la minimizarea aerului prins. Cauciucul lichid trebuie să se niveleze la cel puțin 1/2” (1,3 cm) peste punctul cel mai înalt al suprafeței modelului.

Întărire/Post întărire - Lăsați cauciucul să se întărească așa cum este prescris la temperatura camerei (73°F/23°C) înainte de demulare. Nu întăriți cauciucul unde temperatura este mai mică de 65°F/18°C. Opțional: Post-întărirea matriței va ajuta la obținerea rapidă a proprietăților fizice și de performanță maxime. După întărire la temperatura camerei, expuneți cauciucul la 176°F/80°C timp de 2 ore și 212°F/100°C timp de o oră. Lăsați mucegaiul să se răcească la temperatura camerei înainte de utilizare.

Dacă se utilizează ca matriță - La prima turnare, formele din cauciuc siliconic prezintă caracteristici naturale de eliberare. În funcție de ceea ce este turnat în matriță, lubrifierea matriței se poate epuiza în timp și piesele vor începe să se lipească. Nu este necesar niciun agent de degajare la turnarea cerii sau a gipsului. Pentru a preveni degradarea mucegaiului, se recomandă aplicarea unui agent de decuplare, cum ar fi Ease Release™ 200 (disponibil de la Smooth-On) înainte de turnarea rășinilor poliuretanice, poliester și epoxidice.

Thickening Dragon Skin™ Silicones - THI-VEX™ este realizat special pentru îngroșarea siliconilor Smooth-On pentru aplicarea pe suprafață verticală (realizarea matrițelor cu pensula). Pot fi atinse diferite vâscozități prin variarea cantității de THI-VEX™. Consultați buletinul tehnic THI-VEX™ (disponibil de la Smooth-On sau distribuitorul dvs. Smooth-On) pentru detalii complete.

Publica review-ul tau
Recenzati:Silicon RTV DRAGON SKIN 10 AF - KIT 1L
Nota Acordata