Spune-mi ce stilou folosesti ca sa iti spun cine esti!

Spune-Mi Ce Stilou Folosesti Ca Sa Iti Spun Cine Esti! -

Instrumentele de scris au evoluat foarte mult de-a lungul timpului. S-au modificat si s-au adaptat pentru a putea face fata cerintelor a milioane de utilizatori. Evolutia a pornit de fapt de la dorinta omului de a-si manifesta gandurile in scris. Asa ca, de la desenele rupestre antice s-a ajuns la pana, apoi creion, pentru ca pana la urma sa apara si dorinta de a darui instrumentului de scris un pic de personalitate. Asa ca s-a ajuns la stilouri si pixuri, iar astazi constatam cat de importante sunt aceste unelte in viata noastra de zi cu zi.

Spune-Mi Ce Stilou Folosesti Ca Sa Iti Spun Cine Esti! -

Sursa foto: Pixabay.com

Desi tehnologia pare sa ne acapareze pe zi ce trece, iar scrisul pe laptop, telefon sau tableta devine o obisnuita, stiloul isi pastreaza totusi un loc fruntas binemeritat in topul preferintelor utilizatorilor, in materie de unelte de scris. Cumva inca ne place, inca ii mai gasim utilitatea initial definita.

Stiloul este unealta care iti confera un strop de eleganta. Comparativ cu un pix, un stilou este mult mai frumos realizat si se potriveste mai bine scrierii. Forma sa este ergonomica si te ajuta sa folosesti o pozitie normala a degetelor in timpul scrierii. Nu iti va face probleme si va fi usor de manuit. Un stilou este conceput sa raspunda in primul rand exigentelor de scris, insa el la fel de bine poate fi si un element decorativ.

Stilourile pentru copii versus stilourile premium

Stiloul poate fi o unealta de scris eleganta, iar aici contribuie din plin materialele care concura pentru realizarea sa. Culoarea si elementele cromate il pot face sa fie un adevarat Rolls Royce al instrumentelor de scris. Ca sa nu mai spunem de deja celebrele marci producatoare de rechizite Parker sau Montblanc, care nu se dau in laturi de la a folosi materiale din cele mai bune si mai scumpe (inclusiv aur) la fabricarea produselor care le-au adus si le pastreaza renumele.

Pe de alta parte, exista si stilourile uzuale, concepute pentru folosirea uzuala, zilnica. Este important ce stilou va primi micutul tau in primii ani de scoala pentru ca acest lucru ii va forma de fapt scrierea. Este important ca stiloul ales sa fie de o dimensiune si forma potrivita, astfel incat sa ajute si nu sa puna probleme. Scrisul se formeaza inca din copilarie si de aceea este nevoie ca in aceasta perioada sa acordam toata atentia instrumentelor cu care ii dotam pe cei mici, in goana lor catre invatare. Pe site ti-am pregatit o colectie de stilouri pentru copii care cuprinde modele special concepute pentru elevii de toate varstele.

Pornind asadar de la stilourile banale, care nu au nimic extravagant sau extraordinar, cu care am invatat sa scriem in clasele primare, dar care ne-au ajutat sa ne dezvoltam un scris frumos si inteligibil, si ajungand la stilourile bijuterie, putem spune ca exista stiloul potrivit pentru oricine.

Stiloul – un cadou inspirat

Un stilou poate constitui un cadou foarte elegant, deoarece prin simplitatea sa devine mai mult decat un instrument de scris. Devine un simbol al elegantei si al experientei. Asa se explica faptul ca unele stilouri chiar sunt “de pus in rama” si nici macar nu ai vrea sa le atingi. Exista stilouri create special pentru anumite evenimente, cum ar fi semnarea unor documente oficiale (intelegeri inter statale, etc), sau stilouri personalizate care fac deliciul cumparatorilor prin faptul ca aduc aminte de un anumit moment, cum ar fi Jocurile Olimpice.

Asadar, si stiloul, alaturi de alte accesorii, poate oferi o nota de distinctie si eleganta utilizatorului. Cand vei merge la o intalnire de afaceri si vei scoate stiloul pentru a semna o noua intelegere, imaginea ta va fi mult mai complexa fata de acelasi moment in care vei scoate un banal pix de 2 lei pentru a semna. Calitatea poate face totusi diferenta, nu-i asa?

Top 3 stilouri de lux

Modelele de stilouri de lux sunt potrivite atât pentru oferirea unui cadou deosebit, cât și pentru un accesoriu care iese în evidență în colecția de instrumente de scris. Cele mai apreciate modele, care sunt disponibile și pe site, sunt următoarele:

Stilou Ecridor Chevron PDT

Spune-Mi Ce Stilou Folosesti Ca Sa Iti Spun Cine Esti! -

Stiloul Caran d’Ache Ecridor Chevron PDT are un corp acoperit cu paladiu, cu o gravură în formă de V inversat pe fiecare dintre laturile sale. Gravura în formă de diamant, elegantă și la modă, se potrivește cu finisajul din paladiu al stiloului. Stiloul este disponibil în trei dimensiuni de peniță. Pentru umplerea stiloului se poate folosi o pompă de cerneală cu piston sau un cartuș de cerneală Caran d’Ache. Stiloul Ecridor Chevron răspunde perfect nevoilor dumneavoastră de confort la scris.

Stilou Varius Rubracer SRT cu penita aur 18K

Spune-Mi Ce Stilou Folosesti Ca Sa Iti Spun Cine Esti! -

Stiloul Varius Rubracer SRT este un stilou fabricat de Caran d’Ache, o companie internațională care produce instrumente de scris de lux. Este fabricat din alamă placată cu rodiu și are o agrafă care este realizată din oțel inoxidabil cu arc. Mânerele sunt placate cu rodiu, iar corpul este negru cauciucat cu modele ghioșate în auriu. Cele două stilouri de la baza acestui articol au penițe din aur de 18K placate cu rodiu și vârfuri din iridiu.

Stilou Leman Ebony Black GT cu penita aur 18K

Spune-Mi Ce Stilou Folosesti Ca Sa Iti Spun Cine Esti! -

Stiloul Léman Ebony Black GT de la Caran d’Ache este un instrument de scris de lux, cu peniță din aur de 18 carate, pompă cu piston sau cartușe de cerneală Caran d’Ache. Finisajul negru lăcuit al tubului și al capacului se asortează perfect cu ornamentele placate cu aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.