Pictura pe numere, decorul perfect pentru casa ta

Pictura Pe Numere, Decorul Perfect Pentru Casa Ta -

Cand vorbim despre decorarea interioara a locuintei primul lucru care ne iese in minte este stilul de decor de baza pe care vor fi alese diverse elemente. Întotdeauna punem accentul principal pe mobilier, perdele, podele și covoare mari. Există insa un alt element foarte important care poate adăuga acel factor X perfect și acesta este pictura de pe perete. Cu tipul potrivit de lucrări de artă atârnate pe pereții tăi, vei putea lega împreună diverse elemente excentrice, le vei face să arate coerente și, de asemenea, vei putea face totul să pară foarte șic și elegant.

Nu toată oricine are bugetul sau ochiul pentru a obține tipul potrivit de opera de artă care se potrivește cu tema de bază a casei și care, de asemenea, sa rezoneze cu diverse alte elemente. Dar nu disperati, avem opțiunea perfectă, cea mai ieftină și ușoară pentru dvs., care nu numai că vă va decora pereții, ci vă va oferi si o activitate minunată de petrecere a timpului. Da! Vorbesc despre folosirea kit urilor de pictura pe numere în casele voastre! Setul de pictură pe numere este mijlocul perfect pentru a vă relaxa și a vă răsfăța cu o activitate care vă va aduce satisfacție, vă va face să vă simțiți productiv și va “hrani” artistul interior. De asemenea, pictura pe numere vă îmbunătățește coordonarea mână-ochi, ameliorează stresul și anxietatea, vă crește durata de atenție și vă face mai răbdător.

1. Crează un punct focal cu tabloul tău.

Pictura Pe Numere, Decorul Perfect Pentru Casa Ta -
Kit Pictura pe Numere – Van Googh, Night Cafe in Arles

Dacă veniți cu ceva la fel de îndrăzneț, vibrant, vioi și pulsatoriu precum kitul de pictură pe numere Van Googh, Night Cafe in Arles, cu siguranță acesta va deveni primul lucru care va atrage atenția oamenilor care vor intra in cameră. Exact aceasta înseamnă un punct focal. O piesă de artă uimitoare se potrivește perfect pentru a deveni un punct focal, poziționați aceasta pictura pe numere abstractă în așa fel încât să rezoneze cu celelalte elemente ale decorului și, de asemenea, să vorbească de la sine. Într-o cameră de zi o puteți așeza deasupra unui șemineu sau pe un perete gol, dar asigurați-vă că țineți cont de dimensiunea și proporția peretelui și a tabloului pe numere. De asemenea, puteți face un perete de galerie în care Night Cafe in Arles să fie în centrul scenei.

2. Fixează povestea de culoare a camerei cu ajutorul picturii pe numere

Pictura Pe Numere, Decorul Perfect Pentru Casa Ta -
Pictura pe numere – Cazinoul din Constanța la Apus

Alegerea poveștii de culoare (gama de culori) a oricărei camere poate fi o sarcină descurajantă, deoarece aceasta va da tonul pentru toate celelalte elemente ale camerei și, în cele din urmă, va descrie vibrația acesteia. Mulți oameni sunt atât de copleșiți de această decizie încât aleg doar culoarea foarte previzibilă a cojii de ou sau griul neutru. Dar dacă alegeți o piesă de artă de perete de la început, atunci aceasta vă va ajuta să luați decizia despre povestea culorilor din incăperea dumneavoastră. De exemplu, pictura pe nuemere Cazinoul din Constanța la Apus are o schemă de culori uimitoare de turcoaz, roz pastel, albastru si maro. Puteți alege fie opțiunea mai îndrăzneață, cum ar fi turcoazul, fie alegeți și cele mai ușoare. Astfel vă poate ajuta un kit de pictură pe numere cu orașe sau o pictură pe numere cu peisaje în a vă decora casa.

3. Adăugați o notă de personalitate cu ajutorul trusei

Pictura Pe Numere, Decorul Perfect Pentru Casa Ta -
Pictura pe numere – Rainbow Lion

Toate elementele cu care alegi să-ți decorezi casa vorbesc despre gustul tău, stilul și personalitatea ta. Prin agățarea unui tablou pe care îl găsești frumos pe perete, declari numai că ai un gust rafinat, dar te și diferențiezi de mulțime. La urma urmei, cât de mult pot vorbi despre personalitatea ta o canapea, vazele ceramice, draperiile de in sau pernele decorative? Vei avea nevoie de o piesă de artă îndrăzneață care în mod implicit necesită să fie observată și recunoscută. Devine și mai original dacă îți faci singur opera de artă. Decorul casei tale va fi special, singular și mult mai extraordinar. Personal îmi place kitul abstract de pictură pe numere Rainbow Lion. Acesta are o paletă de culori uimitoare, un impact atât de puternic și o senzație atrăgătoare. Vezi pe site colecțiile care conțin kit-uri de pictură pe numere animale sau cele de pictură pe numere abstractă.

4. Evidențiază-ți latura creativă și artistică cu tablourile

Pictura Pe Numere, Decorul Perfect Pentru Casa Ta -
Pictura pe numere – Golden tears. Anne-Marie Zilberman
Pictura Pe Numere, Decorul Perfect Pentru Casa Ta -
Pictura pe numere – New york taxi

După ce ai cheltuit o mulțime de bani pe mobilier, draperii, covoare, pardoseli și accesorii, camera ta de zi se simte în continuare ca o casă a oricui altcuiva. Pentru a o face specială și unică, trebuie să adăugi lucrări de artă precum Golden tears sau New york taxi. Culorile și imaginile ambelor picturi sunt atât de creative, artistice și imaginative încât pot atrage imediat privirile și pot ieși în evidență. Când te împrietenești cu lucrările de artă, se deschid multe alte porți pentru a-ți expune partea creativă. Kit urile de pictură pe numere cu tablouri celebre pentru adulți sunt o oportunitate excelentă pentru oricine îi place să adauge o notă de creativitate proprie casei și să fie mândru de ea.

4. Alege un perete pentru o galerie de tablouri pe numere

Pictura Pe Numere, Decorul Perfect Pentru Casa Ta -
Pictura pe numere – Whiskey with a cigar

O altă modalitate excelentă de a îmbina arta și decorul interior este de a dedica un întreg perete tablourilor pe numere. Știu că este dificil să alegi un cate o pictură pe numere pentru fiecare perete al fiecarei camere a casei, ceea ce are sens perfect și cu toate celelalte elemente. Așadar, dacă ești copleșit de sarcină, poți, de asemenea, să faci un perete de galerie în orice zonă a casei și să arăți munca ta sau a copiilor tăi pe acel perete. Toate capodoperele pe care le vei agăța vor vorbi de la sine și vor face din acel perete un loc cu totul special în casă. Va atrage atenția tuturor și vei fi atât de mândru să-l prezinți prietenilor. Va fi ca o vânătoare de comori pentru toți cei care vin acasa la tine și un moment de bucurie imensă etalând toate tablourile realizate de diverși membri ai familiei, iar pentru cei mai mici am pregătit pe site o colecție de seturi de pictură pe numere pentru copii.

Concluzie

Arta este grozavă pentru tine, pentru sănătatea minții și a corpului tău. Dar dacă faci singur lucrări de artă, aceasta are și mai multe beneficii și avantaje, cum ar fi răbdarea, încrederea, creativitatea și pozitivitatea. Pe lângă faptul că agățarea operelor de artă în casa ta va face, de asemenea, sa simți că casa ta se simtă mai iubită și mai trăită.

articol inspirat de canvasbynumbers.com

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.