Galerii de arta din Bucuresti – La pas in cautarea frumosului, afla recomandari

Galerii De Arta Din Bucuresti - La Pas In Cautarea Frumosului, Afla Recomandari -

Daca ti-ai propus sa iti petreci timpul altfel, sa admiri arta contemporana, sa te delectezi cu modul in care artistii isi expun ideile si vrei sa stii ce galerii sa vizitezi, atunci acest articol este pentru tine.
Fie ca esti un locuitor al capitalei sau esti doar in trecere, fie ca pictura a devenit pentru t11ine un hobby sau nu ai avut niciodata tangente cu hartia, creionul si pensulele, o plimbare prin galeriile de arta te va rupe din cotidian si te va transpune intr-o altfel de lume.
Hai prin galerii sa vezi ce mai expun artistii!

Galeria de arta AnnArt

Pictura Acrilic Si Tus Bhartie
Sursa foto: annartgallery.ro
Expun atat artisti cu renume, precum Stefan Caltia, dar si cei tineri, cu portofolii considerabile de lucrari, aflati in plina ascensiune a carierei. De la elevul din liceul de arte plastice la artistul de azi, tablourile sunt realizate in tehnici mixte si redau trairile interioare, momentele de regasire, in fata carora simti ca imaginatia ta incepe sa se joace.
Adresa: Str. Paris nr. 39, zona Victoriei
Program: Luni – Vineri 11.00 – 19.00

Galeria Orizont

Cu traditie in Bucuresti este Galeria de Arta Orizont. Faimosul spatiu expozitional este al Uniunii Artistilor Plastici din Romania, deci doar membrii ei au voie sa expuna aici. Vei putea admira opere de arta intr-un loc central al capitalei. Tempera, ulei, ceramica, metal, sticla, arte textile, nu exista constrangeri in maniera de expunere a artistilor. Te bucuri de opere de arta dintre cele mai diverse.
Adresa: Bld. Nicolae Balcescu, nr. 23 A (zona Universitate)
Program: Luni – Vineri 10.00 – 18.30

Galeria 15 Design (Hanul cu Tei)

Esti in plimbare prin Centrul Vechi al capitalei? Atunci realizeaza un popas pentru a te bucura de ideile creative ale membrilor Uniunii Artistilor Plastici, ale absolventilor Universitatii de Arte Bucuresti si ai artistilor invitati.
Ia o pauza de bun gust, descopera talentele autohtone si apoi continua plimbarea cu o doza in plus de inspiratie.
Adresa: Centrul Vechi, acces atat din strada Lipscani, cat si din strada Blanari

Galeria Posibila

Descoperi un cadru intim, un loc in care pasesti dincolo de tumultul si agitatia Bucurestiului pentru a face cunostinta cu un colt de arta. Printre artistii care expun se numara: Bogdan Bordeianu, Lucian Bran, Stefan Caltia.
Adresa: Str. Popa Petre, nr. 6
Program: Luni – Duminica 14.00 – 19.00

Tablou Aiurart
Sursa foto: aiurart.ro

Aiurart

Intri in spatiul unei frumoase case a Bucurestiului interbelic pentru a descoperi arta contemporana in cele mai diverse forme: pictura, sculptura, instalatii si arta video. Vei simti cu siguranta conexiunea intre lucrarile expuse si spatiul expozitional.
Adresa: Str. Lirei, nr. 21
Program: Luni – Sambata 15.00 – 19.00

Galeria Nicodim

Vei intra in contact atat cu arta contemporana, dar si cu una dintre cele mai frumoase cladiri ale Bucurestiului, Palatul Cantacuzino, unde se afla Galeria Nicodim. Vei pasi pe portile unui case in stil baroc-francez, iar la etaj vei admira arta zilelor noastre.
Adresa: Calea Victoriei nr. 141
Program: Marti – Sambata 11.00 – 18.00

Galeria Suprainfinit

Lucrarile tinerilor artisti, fie romani sau de peste hotare, se doresc expuse publicului, promovate, incurajate. Galeria Suprainfinit si-a deschis portile in anul 2015 si asteapta iubitorii de arta, cei care nu se opresc doar in a vizita marile muzee, ci vor sa ia pulsul tinerelor galerii.
Adresa: Str. Popa Nan nr. 82, Fabrica Sinatex
Program: Marti – Sambata 11.00 – 18.00

Galeria Galateca

O galerie cu rezonanta, este situata intr-un spatiu cu o bogata istorie, Biblioteca Centrala Universitara Carol I. Prin urmare, daca te afli in plimbare prin Bucuresti, in cautarea noului si a frumosului, Galeria Galateca nu este de ratat.
Adresa: Str. C.A. Rosetti, nr. 2-4
Program: Marti – Vineri 12.00 – 20.00; Sambata 11.00 – 19.00

Elite Art Gallery

Este locul unde cu siguranta vei putea lua o bine meritata pauza de arta. Asa cum si numele sugereaza, vei gasi opere de arta ale unor artisti plastici profesionisti.
Lasa-te inconjurat de opere de arta valoroase in incinta galeriei Elite Art Gallery!
Adresa: Piata Natiunilor Unite 3-5
Program: Luni – Vineri 12.00 – 19.00; Sambata 11.00 – 15.00

H’Art Gallery

O galerie care are deschise portile pentru iubitorii in cautarea artei, curiosi sa descopere lucrarile tinerilor artisti contemporani este si H’Art Gallery. Lucrarile te asteapta sa le descoperi.
Adresa: Str. C.A. Rosetti nr. 25
Program: Luni – Vineri 10.-18.00
Mai sus au fost expuse 10 galerii de arta din Bucuresti. In fiecare dintre ele descoperi in mod diferit arta contemporana.
Important este ca atunci cand vei avea ragaz pentru o portie de arta, sa iei in considerare galeriile din drumul tau (fie cu renume sau foarte noi) si sa arunci un ochi asupra artei de astazi.

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.