Culorile amestecabile cu apa

Culorile Amestecabile Cu Apa -

Deși probabil că sunteți familiarizat cu acuarelele, știați că există și alte tipuri de culori pe care le puteți folosi și cu apă? În acest articol, vom discuta despre aceste produse și vă vom arăta câteva exemple ale efectelor lor atunci când sunt utilizate cu apă. Să trecem la treaba!

Culori Guase Talens

Culorile Guașă

Portiuni uniforme de culoare și amestecare fină

guașă
Blocuri uniforme de culoare și amestecare fină

Talens Gouache Extra Fine este o vopsea opaca pe care o poti dilua, amesteca si amesteca folosind apa. Culorile sunt populare printre artiști și designeri pentru că sunt super intense, dar pot fi făcute puțin mai transparente prin adăugarea de apă. Cu toate acestea, vopseaua nu va deveni niciodată la fel de transparentă ca acuarele, deoarece principala sa caracteristică este aceea de a fi foarte opac. Pe lângă aceasta, principala diferență dintre guașă și culoarea apei este liantul lor. Culorile noastre de apă au la bază gumă arabică, în timp ce guașa este pe bază de dextrină, care conferă vopselei o consistență netedă și reduce luciul suprafeței.

Puteți folosi guașa pentru a crea portiuni de culoare uniforme, mate, fără urme vizibile de pensulă. Amestecați culorile cu apă pentru a dilua, subtia, amesteca și crea tranziții netede de culoare. Guașa nu este rezistentă la apă atunci când este uscată, ceea ce înseamnă că puteți “reactiva” culorile cu apă după ce s-au uscat.

Vezi toate culorile guasa

Culori De Ulei Mixabile Cu Apa Talens Cobra

Culorile de ulei amestecabile cu apă


Bucurați-vă de pictura în ulei fără solvenți

Aceste vopsele în ulei au aceiași pigmenți și vâscozitate de înaltă calitate ca și vopselele în ulei obișnuite, dar pot fi amestecate și curățate cu apă în loc de solvenți. Chiar dacă uleiul respinge în mod natural apa, culorile în ulei Cobra conțin un emulgator care permite amestecarea vopselei în ulei cu apă. Puteți chiar să vă curățați mâinile și pensulele folosind doar apă și săpun, ceea ce le face mult mai ușor de utilizat.

Dacă ți-a plăcut întotdeauna ideea de a picta cu culori tradiționale în ulei, dar nu ești prea pasionat de mirosurile și problemele de sănătate care pot apărea cu solvenții necesari pentru a lucra cu aceste vopsele, culorile in ulei mixabile cu apa sunt soluția pentru tine!

Vezi mai multe despre culorile Cobra

Pastel Acuarelabil Talens Art Creation

Pastelul gras solubil în apă

Picteaza cu pastel

Pastelurile grase solubile în apă sunt pasteluri cremoase care se aplică fin și se amestecă ușor, la fel ca pastelurile grase obișnuite. Totuși, diferența este că puteți amesteca aceste pasteluri cu apă pentru a crea tranziții de culoare și mai fine și pentru a face culorile intense mai transparente pentru un efect de acuarela.

Puteți face acest lucru prin simpla aplicare a apei pe (părți din) hârtie folosind o pensulă umedă sau luati culoarea de pe pastel frecand pensula umeda de pastel si aplicand-o pe hartie. Linille trasate cu pastel se pot dilua aplicand peste ele o pensula inmuiata in apa pentru amestecarea perfectă a culorilor și obtinerea unor tranziții fine de culoare.

In aceasta gama de pasteluri se incadreaza Caran d’Ache Neocolor II sau pastelurile Art Creation.

Carioci Tip Pensula Ecoline

Cariocile acuarelabile

Linii clare și tranziții de culoare fără întreruperi

Ecoline este o culoare lichidă strălucitoare disponibilă în sticle și cairoci. Principala diferență dintre Ecoline și acuarele obișnuite este agentul lor de colorare. Acuarelele au la bază pigmenți măcinați fin, în timp ce Ecoline se bazează pe colorant. Colorantii fac culorile frumos transparente, uimitor de intense și foarte ușor de lucrat, dar au tendința de a se decolora mai repede în lumina soarelui decât vopselele pe bază de pigment. De aceea vă recomandăm să păstrați desenele intr-o mapa a păstra culoarile vii.

Poate părea normal să poți amesteca acuarelele lichide cu apă, dar ai încercat să folosești celebrele carioci tip pensulă Ecoline cu apă? După ce ați cariocile, puteți interveni cu o pensulă cu apa pentru a amesteca culorile și pentru a crea efecte frumoase de acuarela. Aceasta înseamnă că puteți folosi cariocile atat pentru a crea linii clare, precum și pentru tranziții fine de culoare.

Rasfoieste categoria de carioci tip pensula.

Creioane Acuarelabile Bruynzeel Design

Creioanele acuarelabile

Desenează, colorează și pictează cu un singur instrument

Încercați mereu să aplicati straturi de culoare pentru a crea portiuni netede și uniforme în desenele dvs., fără ca toate urmele de creion să apară? Liniile de creion nedorite sunt de domeniul trecutului cu creioanele acuarelabile. Aceste creioane sunt realizate cu pigmenți de înaltă calitate pentru o intensitate și un transfer excelent al culorii, fiind în același timp complet solubile în apă. Acest lucru vă permite să utilizați o pensulă înmuiată în apă pentru a obtine portiuni de culoare uniforme fără linii de creion, amestecare fără întreruperi și tranziții fine de culoare. Creați efecte minunate de acuarela fără sa folositi vopsea cu aceste creioane acuarelabile!

Rasfoieste categoria de creioane acuarelabile

Articol preluat de pe site-ul Royal Talens.

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.