Nu există nicio senzație mai placuta ca aceea de a deschide o cutie noua cu creioane colorate. Aici, la Colorit, ne place să cunoaștem produse noi. De data aceasta, este vorba despre creioanele colorate Caran D’Ache Luminance 6901, ceea ce înseamnă că am avut șansa de a ne juca cu 100 de culori, inclusiv 24 de nuanțe complementare noi.

Set creioane colorate Caran d'Ache Luminance 6901
Caran d’Ache își completează portofoliul și cu un nou sortiment „Portret”, care include culori carne, nuanțe calde și reci, precum și tonuri închise, făcându-l instrumentul ideal pentru crearea portretelor artistice ultra-realiste atât ale oamenilor, cât și ale animalelor.

Nu este un secret că ne plac creioanele Luminance 6901. De fapt, le folosim de ani de zile pentru a ne crea propriile capodopere. Iar acum suntem încântați să împărtășim cu voi câteva dintre modalitățile noastre preferate de a folosi aceste creioane!

Sortimentul Portrait Assortment include 20 de bucăți de creioane Luminance 6901 într-o varietate de nuanțe, ceea ce înseamnă că există o mulțime de opțiuni pentru a crea portrete ultra-realiste atât ale oamenilor, cât și ale animalelor de companie. Acest sortiment este alegerea ideală pentru artiștii care doresc să aibă posibilitatea de a crea lucrări uimitoare fără a fi nevoiți să cumpere mai multe seturi de creioane sau să se îngrijoreze că vor rămâne fără provizii înainte de a-și termina desenul.

Posibilitățile sunt cu adevărat infinite atunci când vine vorba de crearea de artă cu creioanele Caran d'Ache Luminance 6901. Dar suntem convinși că cei mai exigenți artiști - amatori și profesioniști deopotrivă - vor fi încântați de aceste creioane cu mină permanentă, netedă și 100% rezistentă la lumină.

1. Creare nesfârșită de culori

Creioane colorate Luminance - amestecarea culorilor.

Datorită bogăției paletei și a capacității puternice de amestecare, puteți ajunge la un potențial complet nou de nuanțe prin stratificare și/sau prin utilizarea creionului alb.2. Umbrire și lustruire

2. Umbre si lumini

Creioane colorate Luminance - umbre si lumini.

Creați volume și efecte 3D variind presiunea exercitată asupra creionului și folosind creionul alb.

3. Acoperire maximă

Creioane colorate Luminance - putere de acoperire

Suportul este acoperit datorită unei aplicări blânde, intense și uniforme.

4. Tehnica "glassiului"

Creioane colorate Caran d'Ache Luminance - glassiu

Apăsând ușor pe creionul colorat, veți obține o semi-transparență peste un desen in creion de grafit finalizat.

5. Tehnica Sgraffito

Creioane colorate Luminance - tehnica Sgraffito

Culorile intense sunt dezvăluite prin „răzuirea” primului strat, cu efecte care pot varia de la foarte fine la foarte largi.

6. Tehnica mixtă cu carioci sau markere

Creioane colorate Luminance - Tehnici mixte cu markere si carioci

Umbriți, uniti sau desenați peste aplicațiile carioci sau markere cu vopsea fără a amesteca creionul cu marlerul.

7. Desenul pe suporturi neconvenționale

Creioane colorate Luminance - desenul pe supravete neobisnuite.

Datorită finetii minei creioanelor colorate Luminance 6901, puteți îndrăzni sa desenati pe o serie de suporturi diferite. Distracție plăcută!

8. Utilizarea Blenderului Full Bright

Creioane colorate Luminance - folosirea creionului Full Blender.

Full Blender – Bright adaugă strălucire și intensitate culorilor. După lustruire, desenul capătă o dimensiune suplimentară.

Colorit este unic importator in Romania al creioanelor colorate Caran d'Ache Luminance.

Intreaga gama de creioane Cara d'Ache poate fi vizualizata aici

Articol preluat de pe portalul ArtistNetwork