7 lucruri care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul niciunui artist

7 Lucruri Care Nu Trebuie Sa Lipseasca Din Arsenalul Niciunui Artist -

Fie ca te pregatesti sa intri in lumea minunata a artei sau ai deja putina experienta, vei avea nevoie de cateva lucruri care iti vor face viata mai usoara. Poate vrei sa creezi o noua piesa de arta cu cele mai bune stilouri sau creioane sau poate vrei sa iti exersezi tehnicile de pictura in ulei. Indiferent de motiv, vei avea nevoie de instrumente profesioniste si de inalta calitate, pentru ca arta ta sa reziste in timp si sa se bucure de linii clare si culori vii. Echipa Colorit iti ofera cateva sfaturi in legatura cu ce unelte nu ar trebui sa iti lipseasca din arsenal.

Creioane

Fie ca preferi clasicele creioane de lemn sau pe cele mecanice, un lucru e cert: creioanele sunt esentiale in trusa oricarui artist care se respecta. Gaseste un brand cu care esti multumit si asigura-te ca ai mereu cateva creioane bune la indemana.

Pixuri si stilouri

Daca iti place sa lucrezi cu pixuri sau stilouri, asigura-te ca ai la indemana o larga selectie de astfel de instrumente de la brandul tau favorit. Alege mai multe culori modele si joaca-te cu ele pana descoperi cu ce te simti confortabil si ce ofera cele mai bune rezultate.

Guma de sters

La fel precum creioanele si pixurile, guma de sters nu ar trebui sa iti lipseasca de pe birou. Aceasta bucata moale de cauciuc te va ajuta sa corectezi orice greseala, de pe orice suprafata. Cu adevarat cel mai bun prieten al unui artist incepator.

Hartie si caiete de schite

Caietul de schite este esential chiar si pentru artistii care lucreaza in mediul digital. Fie ca incerci sa creezi un logo sau lucrezi la designul unui website, tot vei avea nevoie de un caiet in care sa iti asterni ideile. Iar cea mai buna parte e ca il poti lua cu tine peste tot pentru a-ti schita ideile pe masura ce iti vin.

Panza

Pentru artistii care lucreaza in ulei, guase sau acrilice, panza este un element esential. Mai ales pentru ca panza nu se deterioreaza la fel de repede precum hartia, indiferent de cate ori treci cu pensula peste ea. Iti poti cumpara panza gata taiata sau o poti realiza pe comanda (la dimensiunile dorite de tine) din orice magazin de arta.

Paleta

La fel ca si panza si hartia de inalta calitate, o paleta este deosebit de importanta pentru un artist. Te va ajuta sa iti amesteci culorile si obtii nuante noi si vei evita si risipa de vopsea pentru ca vei folosi exact atat cat e nevoie.

Pensule

Alegerea pensulelor potrivite nu e niciodata usoara. Iar asta din cauza ca desenul tau va arata diferit in functie de forma pensulei sau materialul din care este facuta. Noi iti recomandam sa alegi una din par natural si sa cumperi mai multe seturi cu care sa experimentezi pana le gasesti pe cele perfecte.
Nu in ultimul rand, cea mai de pret unealta a unui artist este imaginatia. Pentru ca, de ce sa ne ascundem, oricate instrumente profesionale ai avea la indemana, fara imaginatie ele sunt inutile. Iar la Colorit.ro le gasesti pe amandoua!
Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/closeup-photo-of-paint-brush-lot-933377/

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.