Set culori ulei Van Gogh Basic Box

SKU
02840510

Setul Van Gogh Basic Box contine 10 culori de ulei Van Gogh in tuburi de 40 ml (105, 268, 270, 393, 366, 504, 535, 619, 409, 701), un flacon de 75 ml cu white spirit, unul cu mediu de pictura, 2 pensule sintetice (lata numarul 10 si rotunda numarul 6), o godeta dubla, o paleta de lemn si o laveta personalizata.

In Stoc

Culorile Van Gogh Oil continua traditia marcii Royal Talens de a produce culori pentru artisti la preturi echilibrate. Conceputa pentru a fi o medie intre culorile extrafine Rembrandt si gama de studiu Talens Art Creation, culorile Van Gogh ofera calitate superioara la un pret rezonabil.

Fiind fabricate din cei mai buni pigmenti traditionali si moderni intr-un liant pe baza de ulei de calitate maxima, gama de culori Van Gogh poseda o consistenta densa, cremoasa, ideala pentru tehnicile de pictura impasto dar in acelasi timp putand fi folosite cu succes si la glasiuri. Toate culorile din aceasta gama au rezistenta la lumina buna si foarte buna, fapt ce le asigura o excelenta stabilitate in timp. De asemeni toate culorile au luciu asemanator si o viteza de uscare similara, fiind usor de amestecat intre ele fara a afecta luciul peliculei sau timpul de uscare.

  • culori de ulei excelente pentru pictorii de orice nivel
  • concentratia mare de pigment si culorile vibrante
  • vascozitatea, luciul si viteza de uscare uniforme ale celor 66 de culori din gama
  • rezistenta in timp buna si foarte buna
  • disponibile atat in tuburi mici cat si la 200 ml pentru artsitii profesionisti
Specificatii
SKU02840510
MarcaRoyal Talens
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set culori ulei Van Gogh Basic Box
Rating-ul tau