Loading...

Set culori ulei Van Gogh Basic Box

 • Brands: Royal Talens

  Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale de pictura si desen pentru artiștii profesionisti, pasionați de creație și institutiile de învățământ.

  De la înființarea sa în 1899, Royal Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, Olanda, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

 • Vezi mai multe de la royal-talens
SKU
02840510
In Stoc
Pret special 291,00 RON Pret standard 365,00 RON
Numai 1 ramase

Culorile Van Gogh Oil continua traditia marcii Royal Talens de a produce culori pentru artisti la preturi echilibrate. Conceputa pentru a fi o medie intre culorile extrafine Rembrandt si gama de studiu Talens Art Creation, culorile Van Gogh ofera calitate superioara la un pret rezonabil.

Fiind fabricate din cei mai buni pigmenti traditionali si moderni intr-un liant pe baza de ulei de calitate maxima, gama de culori Van Gogh poseda o consistenta densa, cremoasa, ideala pentru tehnicile de pictura impasto dar in acelasi timp putand fi folosite cu succes si la glasiuri. Toate culorile din aceasta gama au rezistenta la lumina buna si foarte buna, fapt ce le asigura o excelenta stabilitate in timp. De asemeni toate culorile au luciu asemanator si o viteza de uscare similara, fiind usor de amestecat intre ele fara a afecta luciul peliculei sau timpul de uscare.

 • culori de ulei excelente pentru pictorii de orice nivel
 • concentratia mare de pigment si culorile vibrante
 • vascozitatea, luciul si viteza de uscare uniforme ale celor 66 de culori din gama
 • rezistenta in timp buna si foarte buna
 • disponibile atat in tuburi mici cat si la 200 ml pentru artsitii profesionisti
Informatii suplimentare
SKU02840510
EAN8712079307554
MarcaRoyal Talens
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set culori ulei Van Gogh Basic Box
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna