Loading...

Set culori ulei extrafine Sennelier

Nota:
100% of 100
  • : Sennelier

    Inca din 1887 Sennelier furnizeaza artistilor plastici o gama completa de materiale pentru pictura si arte plastice, indiferent cat de rare acestea ar fi. Sennelier a fost sursa de aprovizionare a pictorilor Impresionisti si traditia continua pentru toti clientii casei Sennelier.

    Sennelier s-a impus ca o marca de renume mondial pentru calitatea culorilor de ulei, a vopselelor acrilice, a acuarelelor si a pastelurilor grase si uscate.

  • Vezi mai multe de la sennelier
SKU
N130354.00
In Stoc
910,50 RON
Numai 2 ramase

In 1887 Sennelier era consemnat ca un comerciant de culori pentru pictura avand magazinul in Paris pe strada Quai Voltaire, in apropierea muzeului Louvre. Acesta isi selecta cu mare grija pigmentii adunati din toate colturile lumii si ii macina foarte incet, adesea manual, pentru a nu le modifica in nici un fel proprietatile. Acestia erau amestecati in concentratie maxima cu ulei de sofran, ulei cunoscut pentru faptul ca acesta nu se ingalbeneste in timp asa cum se intampla in cazul uleiului de in folosit la producerea altor culori de ulei.

Culorile astfel produse aveau o consistenta untoasa, special creata pentru pictorii impresionisti ce frecventau magazinul Sennelier in secolul 19. Munca meticuloasa si cunostintele sale in legatura cu pigmentii, talentul sau ca producator de culori precum si colaborarea cu Cezanne si alti mari maestrii ai vremii au dat nastere unei palete de culori ce a devenit in foarte scurt timp un standard de calitate. Preferate de mari maestrii precum Monet, Gauguin, Matisse, Picasso, Bonnard, Modigliani, Chagall, Ernst, Hockney, uleiurile Sennelier sunt agatate azi in cele mai mari muzee ale lumii.

Va prezentam un set luxos de 12 culori ulei in tuburi de 40ml intr-o caseta de lemn cu maner si curele din piele. Setul mai contine 1 flacon de esenta de terebentina de 75ml, un vernis final lucios la 75ml., 1 paleta de pictura din lemn, 2 pensule cu par de porc, carbuni de desen, o laveta cu broderie "Sennelier", un godet din metal si o cartela de culori.

Informatii suplimentare
SKUN130354.00
EAN3046450480464
MarcaSennelier
Forma de prezentareseturi
cantitate40 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Set culori ulei extrafine Sennelier
Nota Acordata