Loading...

Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Opaque

Nota:
100% of 100
  • Brands: Jacquard

    De peste 35 de ani, Jacquard este principalul producător de vopsele si culori textile din SUA. Firma deținuta și operata de o familie, Jacquard produce materiale de pictura de cea mai bună calitate la un preț foarte bun, toate fabricate în California de Nord. Jacquard se adreseaza caselor de productie vestimentara, artiștilor și meșteșugarilor profesioniști, artiștilor de acasă, bricolătorilor, copiilor și pasionaților.

  • Vezi mai multe de la jacquard
SKU
JAC9935
Indisponibil
157,50 RON

Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Opaque - descriere produs

Îți place aspectul lucrărilor aerografiate? Atunci acest set de culori pentru aerograf de la Jacquard este pregătit să facă parte din trusa ta sau din viitoarea ta trusă de palete cromatice pentru aerograf!

Setul de culori opace pentru aerograf Jacquard Airbrush Exciter Opaque Airbrush Color Set a fost special conceput pentru a se potrivi tuturor nevoilor dumneavoastră de aerografie. Alcătuit din 8 culori vibrante și 1 lac transparent, această formulă foarte concentrată vă va permite să pictați cu precizie și control. Ideal și pentru tehnici precum pouring, markere cu vopsea, ștampilare și multe altele.

Cele 8 culori regăsite în set sunt: 200 Opaque Yellow, 201 Opaque Red, 202 Opaque Blue, 203 Opaque Green, 204 Opaque Violet, 205 Opaque Sepia, 206 Opaque Black, 207 Opaque White și 1 flacon de lac transparent Clear Varnish.

Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Opaque - instructiuni de utilizare

Aceste culori se pot aplica și cu pensula. Toate suprafețele trebuie să fie curate. Pielea sau materialele textile trebuie sa fie curățate de lac, ceară sau balsam. Suprafetele neporoase, precum metalul sau plasticul, pot necesita o șmirgheluire ușoară înainte de aplicarea culorii. Metalul poate necesita aplicarea unui grund în prealabil. Amestecați bine culoarea înainte de folosire. Depunerea pigmentului este normală. Pe suprafețe dificile, fixați culoarea cu ajutorul unui pistol cu aer cald. Pe material textil fixați cu fierul de călcat fără aburi timp de 30 secunde la temperatura maximă suportata de material. Aplicați lacul transparent pentru protecție suplimentară pe metal, plastic sau ceramica.

Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Opaque - caracteristici

  • acrilic profesional pe bază de apă
  • adecvate oricărui tip de suport
  • aplicare ușoară și uniformă
  • dimensiune recipient 9-1/2 oz (14,79ml)
Informatii suplimentare
SKUJAC9935
EAN743772993506
MarcaJacquard
Forma de prezentareseturi
cantitate14 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Opaque
Nota Acordata