Loading...

Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Opaque

SKU
JAC9935

Jacquard Airbrush sunt culori acrilice pe baza de apa concentrate, fluide, formulate pentru a fi aplicate cu aerograful. Aceste culori se pot aplica si cu pensula. Toate suprafetele trebuie sa fie curate.

In Stoc
127,50 RON
Nota:
100 % of 100
Numai 1 ramase

Jacquard Airbrush sunt culori acrilice profesionale pe baza de apa concentrate, fluide, formulate pentru a fi aplicate cu aerograful. Aceste culori se pot aplica si cu pensula. Toate suprafetele trebuie sa fie curate. Pielea sau materialele textile trebuie sa fie curatate de lac, ceara sau balsam. Suprafetele ne-poroase ca metalul sau plasticul pot necesita o smirgheluire usoara inainte de aplicarea culorii. Metalul poate necesita aplicarea unui grund in prealabil. Amestecati bine culoarea inainte de folosire. Depunerea pigmentului este normala. Pe suprafetele dificile fixati culoarea cu ajutorul unui pistol cu aer cald. Pe material textil fixati cu fierul de calcat fara aburi timp de 30 sec. la temperatura maxima suportata de material. Aplicati lacul transparent pentru protectie suplimentara pe metal, plastic sau ceramica.;

Setul contine urmatoarele: 1 flacon cu lac transparent Clear Varnish si 8 culori: 200 Yellow, 203 Opaque Green, 206 Opaque Black, 201 Opaque Red, 204 Opaque Violet, 207 Opaque White, 202 Opaque Blue, 205 Opaque Sepia.

Specificatii
SKUJAC9935
MarcaJacquard
Forma de prezentareseturi
cantitate14 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Opaque
Nota Acordata