Loading...

Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Metallic

  • Brands: Jacquard

    De peste 35 de ani, Jacquard este principalul producător de vopsele si culori textile din SUA. Firma deținuta și operata de o familie, Jacquard produce materiale de pictura de cea mai bună calitate la un preț foarte bun, toate fabricate în California de Nord. Jacquard se adreseaza caselor de productie vestimentara, artiștilor și meșteșugarilor profesioniști, artiștilor de acasă, bricolătorilor, copiilor și pasionaților.

  • Vezi mai multe de la jacquard
SKU
JAC9936
In Stoc
157,50 RON
Numai 3 ramase

Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Metallic - prezentare produs

Îți place aspectul lucrărilor aerografiate? Atunci acest set de culori metalice pentru aerograf de la Jacquard este pregătit să facă parte din trusa ta sau din viitoarea ta trusă de palete cromatice pentru aerograf!

Setul de culori metalice pentru aerograf Jacquard Airbrush Exciter Opaque Airbrush Color Set a fost special conceput pentru a se potrivi tuturor nevoilor dumneavoastră de aerografie. Alcătuit din 8 culori metalice, vii și 1 lac transparent, această formulă foarte concentrată vă va permite să pictați cu precizie și control. Ideal și pentru tehnici precum pouring, markere cu vopsea, ștampilare și multe altele.

Cele 8 culori regăsite în set sunt: 300 Metallic Yellow, 301 Metallic Red, 302 Metallic Blue, 303 True Gold, 304 Solar Gold, 305 Silver, 306 Copper, 307 White și 1 flacon de lac transparent Clear Varnish.

Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Metallic - instructiuni de utilizare

Aceste culori se pot aplica și cu pensula. Toate suprafețele trebuie să fie curate. Pielea sau materialele textile trebuie sa fie curățate de lac, ceară sau balsam. Suprafetele neporoase, precum metalul sau plasticul, pot necesita o șmirgheluire ușoară înainte de aplicarea culorii. Metalul poate necesita aplicarea unui grund în prealabil. Amestecați bine culoarea înainte de folosire. Depunerea pigmentului este normală. Pe suprafețe dificile, fixați culoarea cu ajutorul unui pistol cu aer cald. Pe material textil fixați cu fierul de călcat fără aburi timp de 30 secunde la temperatura maximă suportata de material. Aplicați lacul transparent pentru protecție suplimentară pe metal, plastic sau ceramica.

Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Metallic - caracteristici

  • acrilic profesional pe bază de apă
  • nuanțe metalice
  • adecvate oricărui tip de suport
  • aplicare ușoară și uniformă
  • dimensiune recipient 9-1/2 oz (14,79ml)
Informatii suplimentare
SKUJAC9936
EAN743772993605
MarcaJacquard
Forma de prezentareseturi
cantitate14 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Metallic
Nota Acordata