Loading...

Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Metallic

SKU
JAC9936

Set cu 8 culori metalizate si un lac transparent pentru aerograf. Culorile Jacquard Airbrush sunt culori pe baza de apa fluide, concentrate, ce pot fi aplicate pe orice tip de suport.

In Stoc
127,50 RON

Jacquard Airbrush sunt culori acrilice profesionale pe baza de apa concentrate, fluide, formulate pentru a fi aplicate cu aerograful. Aceste culori se pot aplica si cu pensula. Toate suprafetele trebuie sa fie curate. Pielea sau materialele textile trebuie sa fie curatate de lac, ceara sau balsam. Suprafetele ne-poroase ca metalul sau plasticul pot necesita o smirgheluire usoara inainte de aplicarea culorii. Metalul poate necesita aplicarea unui grund in prealabil. Amestecati bine culoarea inainte de folosire. Depunerea pigmentului este normala. Pe suprafetele dificile fixati culoarea cu ajutorul unui pistol cu aer cald. Pe material textil fixati cu fierul de calcat fara aburi timp de 30 sec. la temperatura maxima suportata de material. Aplicati lacul transparent pentru protectie suplimentara pe metal, plastic sau ceramica.

Setul contine urmatoarele: 1 flacon cu lac transparent Clear Varnish si 8 culori: 300 Metallic Yellow, 303 True Gold, 306 Copper, 301 Metallic Red, 304 Solar Gold, 307 Metallic White, 302 Metallic Blue, 305 Silver

Specificatii
SKUJAC9936
MarcaJacquard
Forma de prezentareseturi
cantitate14 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Set culori aerograf Jacquard Airbrush Exciter Metallic
Nota Acordata