Loading...

Set acuarele Rosa Gallery metal Monopigmented 12

  • Brands: Rosa

    ROSA este un producător ucrainean de top de materiale pentru pictura, desen si hobby creativ cu o experienta de 26 de ani in productia panzei pentru pictura, a acuarelelor, culorilor de ulei si a vopselelor acrilice pentru pictura, precum si a sevaletelor. Astazi produsele Rosa sunt apreciate de pictorii din 36 de tari.

  • Vezi mai multe de la rosa
SKU
3403212
In Stoc
122,00 RON

Setul de acuarele Rosa Monopigmentar 12 contine 12 godete mari intr-o carcasă metalica de culoare indigo. Setul contine exclusiv din culori realizate dintr-un singur pigment, ceea ce vă permite să obțineți amestecuri curate, luminoase. Nivelul maxim de rezistență la lumină al culorilor din set garanteaza păstrarea picturilor în timp.

Carcasa metalică este convenabilă atunci când lucrați în aer liber, călătoriți sau în studio. Are două palete cu configurații diferite si este realizata dintr-un metal rezistent la ruginire. Godetele se pot desprinde din suport, lasand loc liber pentru pensula sau creion. Acuarelele ROSA Gallery sunt realizate din guma arabica de cea mai buna calitate si pigmenti puri, fin macinati. Guma arabica organica asigura aderenta perfecta si flux uniform de culoare. Pigmenții organici și anorganici de înaltă calitate garantează puritatea și transparența fiecărei culori. Concentrația ridicată de pigment oferă artiștilor o gamă largă de tonalitati: de la transparent aerisit până la opac complet. Uscarea naturală a acuarelei in godete confera acestor culori o activare rapida cu ajutorul unei pensule inmuiata in apa.

Setul Monopigmentat contine culorile:

704 alb titan,
702 cadmiu lămâie,
731 cadmiu galben deschis,
707 cadmiu roșu mediu,
708 carmin,
709 magenta trandafir,
711 verde,
712 verde smarald,
729 albastru strălucitor,
715 ultramarin,
733 burnt sienna,
746 umbra arsa

Informatii suplimentare
SKU3403212
MarcaRosa
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set acuarele Rosa Gallery metal Monopigmented 12
Nota Acordata