Loading...

Set acuarele Van Gogh Box 24 godete

  • Brands: Royal Talens

    Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale de pictura si desen pentru artiștii profesionisti, pasionați de creație și institutiile de învățământ.

    De la înființarea sa în 1899, Royal Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, Olanda, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

  • Vezi mai multe de la royal-talens
SKU
20848624
In Stoc
Pret special 468,50 RON Pret standard 581,50 RON
Numai 5 ramase

Van Gogh este marca pentru artistii seriosi in cautarea unor produse de calitate.

Acuarelele Van Gogh sunt intense si foarte transparente. Toate culorile din aceasta gama au o rezistenta maxima la lumina asigurandu-va ca picturile voastre nu se vor decolora odata cu trecerea anilor. Si peste decenii ele vor arata la fel ca in ziua in care au fost pictate. Datorita puritatii culorilor aceste acuarele sunt extrem de usor de amestecat intre ele si permit realizarea cu usurina a laviurilor pentru a crea transperente subtile.

Acuarelele Vang Gogh sunt fabricate in Olanda de catre Royal Talens. Fiecare tub contine 10ml.

Setul de acuarele Van Gogh Box Pan contine 24 culori in godete mici (half pans), doua pensule de buna calitate si o paleta pentru pictura intr-o cutie din lemn cu aspect exclusivist.

Informatii suplimentare
SKU20848624
EAN8712079048921
MarcaRoyal Talens
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set acuarele Van Gogh Box 24 godete
Nota Acordata
Alti clienti au vizitat si