Loading...

Set acuarele Van Gogh Pocket Box Shades of Nature

  • : Royal Talens

    Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale de pictura si desen pentru artiștii profesionisti, pasionați de creație și institutiile de învățământ.

    De la înființarea sa în 1899, Royal Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, Olanda, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

  • Vezi mai multe de la royal-talens
SKU
20808641
In Stoc
137,00 RON

Van Gogh este o marca ce se adreseaza artistilor seriosi in cautarea calitatii. Acuarelele Van Gogh sunt stralucitoare, intense si foarte transparente. Fiecare culoare are o rezistenta maxima la lumina, asigurandu-va ca picturile voastre vor arata peste zeci de ani la fel ca in ziua in care le-ati realizat.

Datorita puritatii lor, acuarelele Van Gogh se amesteca si se disperseaza in apa extrem de usor putand crea laviuri subtile si amestecuri deosebite. Acuarelele Van Gogh sunt fabricate in Olanda.

Setul de acuarele Van Gogh Pocket Box Shades of Nature contine 12 acuarele intr-o cutie din plastic ce incape in buzunar. Setul mai contine o pensula cu par sintetic si o paleta pentru amestecuri.

Specificatii
SKU20808641
EAN8712079422806
MarcaRoyal Talens
Forma de prezentareseturi
CalitateStudio
Publica review-ul tau
Recenzati:Set acuarele Van Gogh Pocket Box Shades of Nature
Nota Acordata