Loading...

Set acuarele Van Gogh Plastic Set 18 godete

  • : Royal Talens

    Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale de pictura si desen pentru artiștii profesionisti, pasionați de creație și institutiile de învățământ.

    De la înființarea sa în 1899, Royal Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, Olanda, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

  • Vezi mai multe de la royal-talens
SKU
20808618
In Stoc
210,50 RON

Van Gogh de la Royal Talens este o selectie de materiale pentru pictura ce se adreseaza artistilor seriosi in cautarea unor produse de calitate.

Acuarelele Van Gogh sunt intense si foarte transparente. Toate culorile din aceasta gama au o rezistenta maxima la lumina asigurandu-va ca picturile voastre nu se vor decolora odata cu trecerea anilor. Si peste decenii ele vor arata la fel ca in ziua in care au fost pictate. Datorita puritatii culorilor aceste acuarele sunt extrem de usor de amestecat intre ele si permit realizarea cu usurina a laviurilor pentru a crea transperente subtile.

Acuarelele Vang Gogh sunt fabricate in Olanda de catre Royal Talens.

Setul de acuarele Van Gogh Plastic Set contine 18 culori in godete mici (half pans), doua culori in tuburi de 10 ml (Chinese White si Payne's Gray), o pensula cu par sintetic si un burete, toate aceste materiale asezate intr-o cutie din plastic cu aspect deosebit.

Specificatii
SKU20808618
EAN8712079048877
MarcaRoyal Talens
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set acuarele Van Gogh Plastic Set 18 godete
Nota Acordata