Loading...

Set 9 culori textile Rosa Talent

SKU
134920

Set cu 9 culori textile pe baza de apa Rosa Talent in flacoane de 20 ml. Datorita puterii mari de acoperire, aceste culori se pot aplica si pe materiale textile de culori inchise, atat din fibre naturale, cat si sintetice. Reteta lor unica le da capacitatea de a penetra tesatura fara sa o rigidizeze.

In Stoc

Culorile textile Rosa Talent sunt vopsele pigmentate pentru pictura pe materiale textile de culori deschise sau inchise, obiecte din piele (marochinarie) sau piele intoarsa.

Aceste culori textile se pot dilua cu apa. Datorita puterii mari de acoperire, aceste culori se pot aplica si pe materiale textile de culori inchise, atat din fibre naturale, cat si sintetice. Reteta lor unica le da capacitatea de a penetra tesatura fara sa o rigidizeze.

Mod de aplicare:

  • Aplicati vopseaua pe materiale spalate cu detergent (fara balsam), bine clatite si uscate.
  • Dupa aplicare, asteptati 12 ore dupa care aplicati un fier de calcat fara aburi la temperatura maxima suportata de material, asezand un alt material sau o coala de hartie intre fier si pictura.
  • Daca nu se poate fixa cu fierul de calcat, plasati obiectul in cuptor si tineti-l 20 de minute la 120 °C (daca materialul suporta).
  • Fixarea completa fara fier de calcat are loc la 48 de ore de la uscare. 
  • Spalati obiectul dupa cel putin 48 de ore. Recomandam spalare manuala sau in masina automata pe programul de spalare delicata, cu detergenti slabi, la o temperatura de maxim 40°C.
Specificatii
SKU134920
MarcaRosa
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set 9 culori textile Rosa Talent
Rating-ul tau