Loading...

Fixativ vopsea textile iDye Fixative

  • : Jacquard

    De peste 35 de ani, Jacquard este principalul producător de vopsele si culori textile din SUA. Firma deținuta și operata de o familie, Jacquard produce materiale de pictura de cea mai bună calitate la un preț foarte bun, toate fabricate în California de Nord. Jacquard se adreseaza caselor de productie vestimentara, artiștilor și meșteșugarilor profesioniști, artiștilor de acasă, bricolătorilor, copiilor și pasionaților.

  • Vezi mai multe de la jacquard
SKU
JID1301
In Stoc
32,00 RON

Blocați intensitatea culorii țesăturilor naturale vopsite cu fixativul Jacquard iDye Fixative. Acest produs mărește rezistența culorii și ajută la prevenirea pătării altor țesături în timpul spălării. Este ideal pentru articolele care sunt spălate frecvent sau au culori puternice. Poate fi folosit pe majoritatea țesăturilor 100% naturale, cum ar fi bumbacul, inul, raionul, cânepa, mătasea și fibrele animale.

iDye Fixative poate fi folosit și cu coloranții textili Jacquard Procion MX, Jacquard Concentrated Vinyl Sulphon și Remazol și țesături vopsite comercial care pot sângera. A nu se utiliza pe țesături sintetice. Un pachet ușor de utilizat de 0,49 oz (14 g) tratează până la 3 lb (1,4 kg) de material.

Instructiuni:

iDye Fixative este o rășină cationică utilizată ca post-tratament pentru țesăturile vopsite. Utilizați numai cu fibre naturale (bumbac, lenjerie de pat, raion, cânepă etc., și mătase și fibre animale). iDye Fixative crește rezistența la spălare, oprește sângerarea (scurgerea vopselei in contact cu apa) și ajută la prevenirea patarii rufelor la spalat. iDye Fixative poate fi folosit și cu alți coloranți încărcați negativ, cum ar fi Procion MX, vinil sulfon concentrat, Coloranți Remazol și țesături vopsite comercial care pot sângera.
• Ușor de folosit
• iDye Fixative poate fi folosit pe majoritatea țesăturilor 100% naturale (mătase, bumbac, in, raion). Nu pentru țesături sintetice.
Un borcan de 3 fl oz/88 ml tratează 9-18 lbs/4-8 kg de material.
Un pachet de 0,49 fl oz/14 g (aproximativ 1 lingură) tratează până la 3 lb/1,4 kg de țesătură


PENTRU CELE MAI BUNE REZULTATE:
Prespălați îmbrăcămintea pentru a îndepărta orice apret, balsam sau finisaj. Deși iDye Fixative va ajuta la rezistența la spălare, este recomandat să spălați țesăturile vopsite în apă rece cu culori asemănătoare.


NOTĂ:
Ustensilele și oala folosite pentru acest proces nu trebuie folosite pentru alimente.


CINCI PASI SIMPLI PENTRU REZULTATE MARE (Metoda masina de spalat):
1. Vopsiți îmbrăcămintea cu iDye conform instrucțiunilor iDye.
2. Clătiți excesul de vopsea din haine cu un ciclu de spălare suplimentar, în apă rece.
3. Umpleți mașina de spălat cu suficientă apă caldă pentru ca materialul să se miște liber.
4. Introduceți 1-2 linguri de iDye Fixative la 3 lb/1,4 kg de țesătură uscată, agitați pentru a amesteca, apoi adăugați țesătură umedă.
5. Porniți ciclul de spălare.


O METODĂ ALTERNATIVĂ:
1. Vopsiți îmbrăcămintea cu iDye conform instrucțiunilor iDye.
2. Clătiți excesul de vopsea din haine cu un ciclu de spălare suplimentar, în apă rece.
3. Umpleți găleata sau cada cu suficientă apă caldă pentru a acoperi materialul.
4. Introduceți 1-2 linguri de iDye Fixative la 3 lb/1,4 kg de țesătură uscată, agitați pentru a amesteca, apoi adăugați țesătură umedă.
5. Înmuiați cel puțin 15 minute. Agitați frecvent pentru a asigura o absorbție uniformă a fixativului iDye.
6. Clătiți haina.

ATENȚIE:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Informatii suplimentare
SKUJID1301
EAN743772027287
MarcaJacquard
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Fixativ vopsea textile iDye Fixative
Nota Acordata
Alti clienti au vizitat si